banner249

Rus gelinden barış çağrısı !

Muğla'da Rusya vatandaşı İrina Çerkoskaya ve Kuzey Uygun isimli Türk genci evlenerek hayatlarını birleştirirken, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan krizle ilgili 'barış' çağrıısında bulundular.

Rus gelinden barış çağrısı !
banner240


Muğla’nın Marmaris ilçesinde turizmcilik yapan Kuzey Uygun ve Rusya vatandaşı İrina Çerkoskaya, düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Menteşe ilçesinde bulunan Konakaltı Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenine Kuzey Uygun’un ailesi ve arkadaşları ile Rus gelinin arkadaşları katıldı. 



“BİZ DÜŞMAN DEĞİLİZ”

Türkiye hava sahasına giren Rus uçağının düşürülmesinin ardından ortaya çıkan Türkiye-Rusya krizine en güzel cevap Rus gelinden geldi. Nikah öncesi gazetecilere açıklamada bulunan damat Kuzey Uygun, İrina Çerkoskaya ile birlikte Marmaris’te aynı iş yerinde çalıştığını belirterek, “1,5 yıldır birlikteliğimiz vardı ve evlenmeye karar verdik. Malum şu anda Rusya ile Türkiye arasında diplomatik bir kriz var. Devlet büyüklerimiz söyledikleri ve yaptıkları ile bizleri temsil ediyorlar. Her şey onlarda bitiyor. Biz gördüğünüz gibi düşman değiliz ve evleniyoruz. Mutluyuz ve herhangi bir sorun yok. Devlet büyüklerimizden sağduyu bekliyoruz. Çözümlere daha sağduyulu yaklaşmalarını bekliyoruz. Sonuçta sorunlar geri dönüp bizleri bulacak” dedi.



İRİNA: “BEN TÜRKİYE’DE ÇOK MUTLUYUM”

Rus gelin adayı İrina ise “Sorunlar devlet başkanlarımız arasında. İnsanlar bu taraftan da Rusya’dan da arkadaşlar. Birbirlerini çok seviyorlar. Hiç bir sorun yok. Bütün sorunlar çözülsün istiyorum. Ben Türkiye’de çok mutluyum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER