banner249

ODTÜ devler arasında

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Denizli Okulları öğretmenleri, Eyüboğlu Okulları, Enka Okulları, Robert Lisesi, Üsküdar Amerikan Okulları ve Koç Okullarının planlama komitesinde bulunduğu, bu yıl 18.si düzenlenen ulusal “Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na” katıldı.

ODTÜ  devler arasında
banner240

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Denizli Okulları, öğretmenlerini eğitimine büyük önem veriyor. Uluslar arası eğitim olan ve eğitim marka isimlerinin katıldığı 18. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na Koç Lisesi ev sahipliği yaptı. “Öğretmenler, öğretmenleri eğitiyor.


” düşüncesiyle şekillenen Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu öğretmenleri uzmanlıkları ile ilgili bir ortamda bir araya getirmeye devam ediyor Okul öncesi eğitiminden lise son sınıfa kadar tüm sınıf seviyelerinde Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca gerçekleştirilen sunumların temel amacı, öğretmenlerin kendilerini başarılı buldukları sınıf deneyimlerini diğer öğretmenlerle paylaşmak. Türkiye’nin en önde gelen okullarının örnek uygulamalarının yer aldığı sempozyuma ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu öğretmenlerinden Nurdan Pekenti, Damla Anıl Tahran, Ayşe Derya Baytok, Aslı Fitoloğlu Canibey, Aslıhan Fenli, Yankı Kalkan, Aslı Ertürk, Füsun Diriker, Dilek Yüksel, Zeynep Akkaş, Ali İhsan Burak, Fuat Keskin, Begüm Diriker, Burcu Yavaşal, Gökhan Özdanışman, Duygu Tepe, Esma Gül Işık ve İnci Albaş Bilik sempozyuma uyguladıkları iyi örnekleri paylaşmak ve farklı okulların yaptığı çalışmaları öğrenebilmek adına katıldılar. 

ODTÜ’LÜ ÖĞRETMENLERDEN SUNUM 
Eğitim alanındaki tüm yenilikleri takip eden ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Denizli Okulları öğretmenleri gün boyunca, ürettikleri özgün ürünlerini, deneyimlerini ve bilgilerini farklı okulların öğretmenleriyle paylaşma ve kendilerini de geliştirme imkânına sahip oldular. Öğretmenlerin hazırladığı sunumlar ve örnek uygulamalar eğitimcilerden tam not aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER