banner249

Bildiğiniz siyasetçilerden değiliz!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, okul yönetimi, veliler, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldiği programda, eğitime verdiği desteklerden dolayı bir de plaket aldı

Bildiğiniz siyasetçilerden değiliz!
banner240

Başkan Gürlesin, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir ve Abdullah Sevinçli ile birlikte Cafer Sadık Abalıoğlu Orta Okulu’nda düzenlenen programa katıldı. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Anafartalar Mahalle Muhtarı Ekrem Demir, Okul Müdürü Hasan Hüseyin Hançar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Programda, okul aile birliğinin yeni yönetimi de belirlendi. 


Başkan Gürlesin, burada öğretmen ve öğrenci velilerine hitap etti. Belediye denilince akla alt yapı ve üst yapı gibi çalışmaların akla geldiğini kaydeden Başkan Gürlesin, konuşmasında şöyle dedi: ‘Belediyeler, bunlara ek olarak eğitime de gerekli desteği vermelidir. Eğitim bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve onları geleceğe hazırlayacak öğretmenlerimizin sağlıklı ortamda çalışmaları gerektiğine inanıyoruz.

 Okulumuza da peyzaj ve çevre düzenleme ile güvenliğini artırılması amacıyla duvar üzerine tel örgü yapılması şeklinde destek verdik. Eğitim yuvalarımız bizim önceliklerimiz arasında yer almaktadır ve eğitime pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. Camilerimiz de pozitif ayrımcılık yapacağımız yerlerden biridir. Bu ayrımcılığı sözde değil bugüne kadar yaptıklarımızla yerine getirdiğimizi ve yerine getirmeyi sürdüreceğimizi gösterdik. Anafartalar Mahallesi’nde sadece bu okulumuzda değil 3,4 okulumuzdan gelen talepleri karşıladık. Bunları niçin anlattığımı söylemek istiyorum.

 Halkın gözünde siyasetçiler genelde dilde konuşur. İcraat noktasında ise tamam denir ancak bazen işler yarım kalır. Bizler, sizin bildiğiniz o siyasetçilerden değiliz. Biz söz verdiğimiz takdirde, gelen talepleri öncelik sıralamasına koyup ardından uygulamaya geçeriz. Bundan dolayı verdiğimiz sözü bu okulumuzda da yerine getirdiğimiz için mutluyum.’ Programda ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan ile Okul Müdürü Hançar da bir konuşma yaptı. Ardından Müdür Erdoğan, Başkan Gürlesin’e eğitme verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti. Okul Müdürü Hançar da Muhtar Ekrem Demir’e desteklerinden dolayı plaket sundu. 

ÖĞRETMELER ODASINDA BAŞKAN 
Başkan Gürlesin, programın sonrasında okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelip, görüş istek, beklenti ve önerilerini aldı. Yaklaşık 1 saati aşkın süre devam eden birliktelik de, öğretmenlerin ve eğitimde karşılaşılan sorunların çözümü enine boyuna ele alındı. Bazı öğretmenlerin ilk defa bir siyasetçinin okula gelip öğretmenlerin sorunlarına bu denli içtenlikle eğildiğini bildirmesi öne çıktı. Başkan Gürlesin’in gerek okul, gerek öğrenci ve gerekse öğretmenler için bir şey yapmamış olsa bile böyle bir organizasyonla öğretmenleri dinlemesinin her türlü takdirin üzerinde olduğu, öğretmenlerce ifade edildi. 

Başkan Gürlesin de, öğretmenlik mesleğinin önemine işaret ederek, ‘Sizler kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz sizlerin ellerinde şekilleniyor. Bizler de aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve siz değerli öğretmenlerimizin beklentilerini karşılamakla yükümlüyüz. Bu vesileyle yaklaşan öğretmenler gününüzü de kutluyor, tüm öğretmenlerimize kutsal görevlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER