banner249

Müftülükten, Kadir Gecesi’nde doğan bebeklere hediye

Konak Müftülüğü, "Kandil Bebeğim" projesi kapsamında Kadir Gecesi'nde doğan bebeklere çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verdi.

Müftülükten, Kadir Gecesi’nde doğan bebeklere hediye
banner240
Konak ilçe Müftüsü Zeki Aksoy ile İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz, Tepecik Ege Doğum Hastanesi'nde dün 17.00 ile bugün 07.00 saatleri arasında doğan bebekleri ziyaret etti. Zeki Aksoy, aileleri tebrik ederek, Konak Müftülüğü olarak din hizmetlerinin sadece cami ve müftülük içine tıkılmaması, dışarı açılması için "Kandil Bebeğim" projesini geliştirdikleri söyledi. 

Kadir Gecesi ve Mevlit Kandili gecelerinde projeyi uyguladıklarını belirten Aksoy, şöyle konuştu: "Dini anlatabilmek adına, Müslümanlığın güzelliklerini anlatabilmek adına evlere kadar misafir olmamız gerektiğini düşündük. Buradan hareketle, çok özel bir gece olan Kadir Gecesi'nde doğan bebeklerin özel anlarını tebrik etmek, onları kutlamak adına Kadir Gecesi ve Mevlit Kandili gecelerinde bu projeyi uygulamaya karar verdik.

Projenin adını 'Kandil Bebeğim' olarak belirledik. Konak'ta bu gece doğan ne kadar bebek varsa hepsini ziyaret edeceğiz. Hediye paketlerinde bir çeyrek altın, bir paket bebek bezi, ıslak mendil ve çocuklarla iletişim ile ilgili bir kitabımız var. İnşallah aileleri bu hediyelerle sevindirmiş olacağız."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER