banner249

Faiilleri ihbar edene 5 bin TL ödül

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Belediye Mezarlığında bir kadının mezar taşı üzerinde bulunan yazı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sprey boya ile karalandı.

Faiilleri ihbar edene 5 bin TL ödül
banner240

Annesinin mezarı başındaki yazıya yapılan saldırıya tepki gösteren Yıldız Kiraz’ın oğlu Mehmet Ali Kiraz, yazıyı karalayan kişi veya kişileri ihbar edene 5 bin lira ödül vereceğini belirterek, ” 2012 yılında 67 yaşında ölen annem ölmeden iki gün önce beni karşısına alarak” Oğlum ben öldükten sonra mezar taşıma, ”Evlatlarım için yaşadım, kardeşlerim için öldüm” diye yazdıracaksın, bu benim sana vasiyetim olsun.” dedikten iki gün sonra hastalanarak vefat etti. 


Bu durumu İlçe Müftüsüne anlattım. Oda bana “Bu bir vasiyettir, günahı vebali yoktur, yazdırabilirsin” dedi. Bende bunun üzerine annemin istediği sözleri tabelaya yazdırarak mezar başına diktim. Bu sözler annemin evlatlarına kardeşlerinden daha çok değer verdiğini gösteriyor. Belki bu durum birilerini rahatsız etmiş olabilir. Bu yazıyı sprey boya ile karalayanları Allah bildiği gibi yapsın.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER