banner249

Kolpa Çivril’de coşturacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz konserler serisine bir yenisini daha ekliyor. Büyükşehir Belediyesi, bu kez Çivril'de düzenleyeceği gençlik konserinde rock müziğinin sevilen grubu Kolpa'yı hayranlarıyla buluşturacak.

Kolpa Çivril’de coşturacak!
banner240

8 Haziran Pazar günü Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda saat 21.00'de başlayacak ücretsiz konsere tüm Denizlilileri davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de olacak demiştik. İşte o etkinliklerden birini bu kez Çivril'de gerçekleştiriyoruz. Herkesi bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum" dedi. 


Denizli Büyükşehir Belediyesi, son yılların sevilen Rock grubu Kolpa'yı hayranlarıyla buluşturacak. Ücretsiz konserler serisine bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi coşkuyu bu kez Çivril'e taşıyor. 8 Haziran Pazar günü Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda saat 21.00'de Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen gençlik konserinde Rock Grubu Kolpa sahne alacak. 

Kent merkezinde gerçekleştirdikleri ücretsiz konser organizasyonunu bu kez Çivril'de yapacaklarını dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de olacak demiştik. İşte o etkinliklerden birini Çivril'de gerçekleştiriyoruz. Herkesi 8 Haziran Pazar günü Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda saat 21.00'de başlayacak gençlik konserimize davet ediyorum" dedi. 

İlçelerin sosyal yaşantısını da hareketlendirmek için zaman içinde farklı organizasyonlara imza atacaklarını belirten Başkan Zolan, "Büyükşehir ile birlikte klasik belediyecilik hizmetlerinin ilçelere ulaştırılmasının yanında sosyal yaşantıya da renk katmak, hareketlilik kazandırmak gerektiğini düşünüyorum. 

Bu sebeple ilçelerimizde zaman içinde sanatsal ve kültürel etkinlikler, organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerimizde yaşayan insanlarımızı bu güzelliklerle buluşturmalıyız. Yıllardır Denizli'de gerçekleştirdiğimiz tiyatro festivalimizi, çocuk şenliğimizi, Aşıklar Bayramı gibi etkinliklerimizin bir bölümünü bu yıl ilçelerimizde de yaptık. İlçelerde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler oldukça beğenildi. 

Bu etkinliklerin sayısı gün geçtikçe artırılacak. Çivril'de ise Denizli'de artık geleneksel hale gelen ücretsiz konser organizasyonu gerçekleştirerek özellikle gençlerimize unutamayacakları bir akşam yaşatmak istiyoruz. Son yılların sevilen Rock Grubu Kolpa, 8 Haziran Pazar günü Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda saat 21.00'de sahne alacak. Ben o akşam herkesi coşkuyu paylaşmaya davet ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER