banner249

Emniyette deprem!

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, kurumda 7’si il emniyet müdür yardımcısı, 28’i şube müdürü olmak üzere toplamda 35 yöneticinin yerinin değiştirildiğini söyledi.

Emniyette deprem!
banner240
Kentte görev yaklaşık 10 gün önce başlayan Özel, bugün kentteki yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Gerçekleştirdiği tanışma toplantısında, basın mensuplarına kentte emniyet, asayiş noktasında gözle görülür değişikler olacağını kaydeden Özel, emri altında görev yapacak polislerin çalışma şekilleri konusunda açıklamalarda bulundu. 

Polisin muhakkak dışarıda, vatandaşın içerisinde olması gerektiğini ifade eden Özel, “Benim polisim oturarak görev yapmayacak. Ben makam aracı fazla kullanmıyorum. Sürekli görev yaptığım yerlerde de bu böyle olmuştur, yürüyerek, korumasız ve şoförsüz olarak sokakta vatandaşın, esnafın içerisinde olmuşumdur. Sürekli vatandaşları, esnafı geziyorum. Benim gibi polisim de dışarıda olacak” dedi. 

Toplantıda Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan yer değişiklikleri konusuna da değinen Özel, “Kurumumuzda 7’si il emniyet müdür yardımcısı, 28’i ise şube müdürü olmak üzere 35 kişinin yeri değiştirildi. Bazıları kendi arasında değiştirildi” dedi. 

Öte yandan toplantıda, bir basın mensubunun kentte geçtiğimiz aylarda yapılan rüşvet operasyonu kapsamında açığa alınmasının hatırlatılması üzerine Özel, “Yamuk işlere giren personele acımam, benim personelim dürüst olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER