banner249

Şehzadeler yeni binasına kavuşuyor!

Şehzadeler Belediyesi 3. Meclis Toplantısı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Çelik, belediye binasında devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldığını, en geç iki hafta sonra yeni binada hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

Şehzadeler yeni binasına kavuşuyor!
banner240

Şehzadeler Belediyesi 3. Meclis Toplantısı, Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaptığı açılış konuşmasında son bir ay içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. 


Konuşmasına Soma faciasında hayatını kaybeden vatandaşları anarak başlayan Başkan Çelik, “Kısa bir süre önce Soma faciasında çok sayıda vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Şehzadeler Belediyesi olarak 3 ay noktada lokma döktürdük, Sancaklı Bozköy Kiraz Festivali’ni iptal ettik” dedi. Çelik ayrıca Sancaklı Bozköy’ü ziyaret ederek, kiraz alım merkezi yapılması noktasında çalışmalara başladıklarını söyledi. 

EN GEÇ İKİ HAFTA SONRA YENİ BİNADAYIZ
Şehzadeler Belediye binası ile ilgili tadilat çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Çelik, “Zabıta Müdürlüğümüz geçtiğimiz hafta içerisinde hizmete başladı. Önümüzdeki hafta itibariyle de bazı birimlerimiz hizmet vermeye başlayacak. Bu hafta içerisinde büro malzemelerimiz gelecek. Biz de en geç iki haftaya kadar yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız inşallah” dedi. 

HER GÜN 400 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERECEĞİZ
Ramazan ayında her gün 400 kişiye iftar yemeği vereceklerini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ramazan etkinlikleri ile ilgili çalışmalarımıza start verdik. Cumhuriyet Meydanı’nda, içerisinde bir kitap sokağının da bulunacağı bir Osmanlı Çarşısı kuracağız. Çocuklarımız için oyun alanları olacak. Ayrıca Her gün 400 kişinin iftar yapacağı bir iftar sofrası kuracağız. Tüm Manisalıları iftar soframıza bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER