banner249

Kayıt dışı kurs ve dershaneler Denizli’de barınamayacak

Marka Eğitim Platformunun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamadan sonra, merdiven altı tabir edilen kayıt dışı özel kurs ve dershanelere sıkı denetim getirilmesi kararlaştırıldı.

Kayıt dışı kurs ve dershaneler Denizli’de barınamayacak
banner240

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz beraberinde, Özel Eğitim Kurumlarından sorumlu Müdür yardımcısı Mustafa Özevcimen, Tevtiş Kurulu Başkanı Musa Dinç, Tevtiş kurulu Başkan yardımcısı Erol Al ile birlikte Marka Eğitim Platformunu ziyaret etti.

Sınav Okullarında gerçekleşen toplantıya Platform üyeleri, Sınav, Çözüm, Seviye, Final Açı Özel Okulları kurucu temsilcileri de hazır bulundu.

Toplantıda “Yeni nesil Eğitim” üzerinde görüş alışverişi yapılarak özel okulların sıkıntıları dile getirildi.

Toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden Marka Eğitim Platformu Başkanı Ferhat Tosun; “Bizler milyarlarca liralık yatırım yaparak özel okula dönüşüp, yüzlerce öğretmene iş istihdamı yaratıp, Devletine vergi veren yasal kurumlar olarak faaliyette bulunurken, merdiven altı tabir edilen kayıt dışı kişi ve kurumlar çeşitli adlar altında özel kurslar açarak haksız kazanç elde ediyorlar

Biz Marka Platformu olarak buna artık dur denmesini istedik. Sağ olsun Milli Eğitim müdürümüzde önümüzdeki günlerde İlçelerde Emniyet, Maliye ve Milli Eğitim olarak denetimleri hızlandıracaklarını yasal olmayan kişi ya da kurumlara en ağır yaptırımları uygulayacakları sözü verdiler. Kendilerine hem Özel Okullar adına hem de veli ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER