banner249

Enver Derneği Protokolü Ziyaret Etti

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri içerisinde Denizli Valisi Sayın Şükrü Kocatepe’yi ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’ı makamlarında ziyaret etti.

Enver Derneği Protokolü Ziyaret Etti
banner240

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri içerisinde Denizli Valisi Sayın Şükrü Kocatepe’yi ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Enerji verimliliği Derneği Denizli Şubesi Onur Kurulu Üyesi Sayın Osman Zolan’ı makamlarında ziyaret etti. 


Enerji Verimliliği hakkında farkındalık oluşturmak için çalışan ve bugüne kadar birçok etkinlikler gerçekleştiren Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi, Enerji Verimliliği haftası çalışmalarına son hızla devam ediyor. Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Mahmud Güngör, Ali Ordu, Cihan Özkul, Ahmet Sert, Mustafa Kaygın, Osman Kabalay, Şener Arslan, Meriç Ger, Buray Albaş, Mustafa Kabukçu, M. Bekir Ege ve Burhan Armutçu;Denizli’nin idari amirlerine ziyaretlerde bulunarak, dernek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi, 
Denizli için yapılacak tasaaruflar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Enerji Verimliliğinin günümüzün her anında uygulanması gerektiğini belirten Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün; “ Enerji verimliliği yılda bir hafta değil hergün hatırlanmalı. 

Enerji Verimliliği Derneği ülkemiz genelinde başlattığı Enerji Takımı projesi kapsamında; Enerji Hanım projesi ile 100.000 ev hanımına ulaşmış, Enerji Çocuk projesi ile 2.000.000 nun üzerinde öğrenciye eğitimler vererek enerji verimliliği bilincini aşılamıştır. Enerji takımımız sadece bu projelerle sınırlı değildir. Verimli Ulaşım ve Verimli Sanayi ile sanayi ve ulaşımda da enerji verimliliği çalışmalarımız sürmektedir. Genel Başkanımızında belirttiği gibi Enerji Takımı projemiz ile ülkemizde yılda 15 milyar TL tasarruf beklemekteyiz. Denizli şubesi olarak takım projemize, Enerji verimliliği haftası içerisinde 2000 öğrencimize eğitimler vererek destek olduk. Sanayimizde enerji etütleri gerçekleştirdik. Ev hanımlarımıza eğitimler düzenledik. Bizde Denizli olarak yılda 600 milyon TL tasarrufu kendimize hedef koyduk ve bu konuda üstümüze düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğiz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızında desteği ile başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi. 

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesinin ziyaretlerinden duydukları memnumiyetlerini dile getiren Denizli Valisi Sayın Şükrü Kocatepe ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, enerji verimliliği konusunda yapılacak olan her projede derneğe yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler. Ziyaret Sonunda Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Vali Şükrü Kocatepe’ye derneğin Onur Kurulu Üyelik belgesini takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER