banner249

Adaylık yolunda ikinci istifa!

Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’den sonra Pamukkale Belediye Meclisi Üyesi Ayşe Doğan’ın da milletvekili aday adaylığı için istifa ettiği öğrenildi.

Adaylık yolunda ikinci istifa!
banner240

1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekili aday adaylığı için dün istifa eden İl Başkanı Şahin Tin’in ardından Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Ayşe Doğan’ın da dün istifa dilekçesini Pamukkale Belediye Başkanlığına sunduğu öğrenildi.


Pamukkale Belediye Meclisi’nin bugünkü toplantısında konuşan Başkan Hüseyin Gürlesin, Meclis Üyesi Ayşe Doğan’ın bugüne kadar ki yapmış olduğu çalışmalarından ötürü kendisine teşekkür etti. 

Doğan’ın teşkilattan gelen biri olarak önemli görevlerde hizmet ettiğini hatırlatan Gürlesin, aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diledi. Meclis Üyesi Ayşe Doğan da, Kurucu bir belediyede meclis üyesi olarak görev yapmanın gururunu yaşadığını belirterek, hizmet yolunda daha yapacak birçok işinin olduğunu söyledi. 

Doğan, bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerde kendisine destek olan başta Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin olmak üzere tüm meclis üyesi arkadaşlarına da teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER