banner249

Başkan’dan Kitapevi Ziyareti

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Halikarnas Kültür’ü ziyaret etti. Ziyarette Başkan Subaşıoğlu ile kitapevi sahibi Yusuf Urem kitap üzerine uzun uzun sohbet etti. Başkan Subaşıoğlu, insan hayatında kitabın çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Başkan’dan Kitapevi Ziyareti
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Subaşıoğlu, Halikarnas Kültür’ü ziyaret etti. Subaşıoğlu, kitapevi sahibi Yusuf Urem tarafından karşılandı. Urem ile birlikte kitaplıkları gezen Başkan Subaşıoğlu, yeni çıkan kitapları inceledi. Ardından da Başkan Subaşıoğlu ve kitapevi sahibi Yusuf Urem kitap üzerine uzun uzun sohbet etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kitap okumanın önemine değindi. Subaşıoğlu, “İnsan hayatında kitabın çok önemli bir yeri olmuştur. Kitaplar insanın en iyi dostları arasında yer alır. Şahsım olarak iş yoğunluğundan fırsat buldukça kitap okumaya gayret ediyorum. Bugün Halikarnas Kültür’ü ziyaret ederek Yusuf Bey ile bir araya geldik. Kitaplar üzerine sohbet ettik. Yusuf beye teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER