banner249

Yüksekçıta'dan büyük başarı!

Denizli’de faaliyet gösteren Yüksekçıta Okulları Sanat Ve Spor Kulübü Basketbol Takımı artık TB2L'de mücadele edecek. 2 yıldır bölgesel ligde mücadele eden Yüksekçıta Koleji geçen sene 2. Playofflara kalarak önemli bir başarı sağlamıştır.

Yüksekçıta'dan büyük başarı!
banner240

Elde edilen bu önemli başarıyla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Arda Onur Koçak, “Yüksekçıta Koleji önümüzdeki yıl basketbolda Denizli’yi temsil edecek tek takım olması itibariyle de önemli bir görevi yerine getirmiştir. Son 4 yıldır Denizli'de basketbola yapılan yatırımların katkısını almaya başladık. Bizler zor olanı tercih ettik öncelikle altyapımızı güçlendirdik. U11 takımından U18'e kadar tüm yaş gruplarında mücadele ediyoruz. Bunun yanında 2 tane lise, 3 tane de ortaokul da olmak üzere 5 tane okul takımımız mücadele veriyor. Tüm altyapılarda kulüp ve okulda toplam 11 takım 200'den fazla lisanslı oyuncumuz bulunuyor. Bunun yanında yıl boyunca yaz ve kış spor okullarımızda basketbol akademisinin organizasyonunu üstlendiği 200 civarında basketbol kursiyeri var.Kulüp bünyesinde ve okulda görev alan teknik heyetimiz ise 5 kişiden oluşuyor. Emin adımlarla basketbola yatırımları devam eden Yüksekçıta Okulları ayrıca A takımlar düzeyinde şehir dışından gelen oyuncular için de 7 katlı bir kulüp binası tahsis etmiştir. Kulübün kendine ait bir kapalı spor salonunun ve kondisyon salonunun bulunuyor.Amacımız kulübü daha da iyi yerlere taşımak.

Denizli basketbol seyircisi ve Denizli halkından istediğimiz ise büyük emeklerle bu noktaya getirilen bu takıma sahip çıkmalarıdır “dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER