banner249

Ersun Yanal OSB DOSTEK öğrencileriyle buluştu!

Denizli Organize Sanayi Bölge ( DOSB ) Müdürlüğünü ve Özel DOSB Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK)’i ziyaret eden Teknik Direktör Ersun Yanal, Konferans salonunda DOSTEK’li öğrencilerle bir araya geldi.

Ersun Yanal OSB DOSTEK öğrencileriyle buluştu!
banner240

Yanal'ın konuşmacı olarak katıldığı etkinliği; DOSB Müdürü Ahmet Taş, DOSB Birim Amirleri, DOSTEK Koleji öğretmenleri ve öğrencileri de izledi. Öğrencilerin alkışları ile birlikte salona giren Yanal, kendisinin Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden mezun olduğuna da vurgu yaparak: “Okulunuzun kıymetini bilin çok şanslı gençlersiniz.” dedi.

ersun-hoca-dostek

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Konferans salonunda DOSTEK öğrencileri için düzenlenen söyleşide konuşan Teknik Direktör Ersun Yanal,  “ Gençler ne işi yaparsanız yapın en iyisini yapmalısınız. Seveceğin bir iş seçerseniz yaşamında bir gün bile çalışmış olmazsınız. İşini sevgiyle ve aşk ile yapmak, işi sevmemenin yarattığı bütün negatif durumları ortadan kaldırır. İşini aşk ile yapmak, işi iş olarak görmemenizi sağlar” dedi.

ersun-hoca-dostek

Gençlerin sorularını samimiyetle cevaplandıran Ersun Yanal programın sonunda gençlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı. Gençlerle sohbetin de Güncel konulara değinen ve bu bağlamda geçtiğimiz gün yaşanan: “Hakeme yeşil saha içinde yumruk atılması” olayına da gönderme yapan Yanal, " Şiddet ve fanatizm günlük yaşamımızda olduğu kadar yeşil sahalarda da görmek istemediğimiz bir şey. Saha içi veya dışında, şiddete yer olmamalıdır. Bu tür eylemlerin, sporda ve toplumda yeri yoktur. Şiddet ve Fanatizmi engelleyelim. Spor dostluktur, kardeşliktir. Spor sağlıktır en güzel yaşam tarzıdır" dedi.

Yanal, söyleşinin ilerleyen bölümlerinde DOSTEK’li Öğrencilerle bundan sonraki yaşamlarıyla ilgili düşüncelerini, onların bundan sonraki yaşamlarında planladıkları vizyonlarını ve ne yapmak istediklerini konuştu. Öğrencilerin merak ettikleri konular ve kendisi hakkındaki sorulara da açık sözlülükle cevaplayan Yanal, “Eğitim sistemi, eğitim sistemi içindeki spora bakışı, spor yapma olanakları, sporculuk hedefleri bütün bunları tartıştığımız güzel bir ortam oluşturduk. Bu ortamda gençlerimiz düşüncelerini iletti. Bizimde bu felsefelere katılıp kendi felsefelerimizin onlara aktarabildiğimiz güzel bir söyleşi oldu” dedi.

ersun-hoca-dostek

Söyleşinin ardından Yanal'a, DOSB Müdürü Ahmet Taş ve DOSTEK Okul Müdürü Saadettin Dumlu teşekkür plaketi ve çiçek takdim ettiler. DOSTEK Kolejini de gezen Yanal daha sonra öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER