banner249

DTO’da ortak komite toplantısı

denizli valisi abdülkadir demir, üreten ve ürettiğini ihraç eden bir il olarak denizli'nin hem bölgesinde hem de türkiye'de çok önemli bir il olduğunu söyledi.

DTO’da ortak komite toplantısı
banner240
Denizli Ticaret Odası (DTO) ortak komite toplantısı, DTO Konferans Salonu;nda gerçekleştirildi. Her yıl mart ve eylül aylarında düzenlenen ortak komite toplantılarının 2012 yılı Mart ayı toplantısına Denizli Valisi Abdülkadir Demir, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, DTO Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, meclis üyeleri ve komite üyeleri katıldı.

Vali Demir, üreten ve ürettiğini ihraç eden bir il olarak Denizli;nin hem bölgesinde hem de Türkiye;de çok önemli bir il olduğunu belirterek, ;;Denizli;de yapılacak çok fazla önemli işler var, bunlarla ilgili alınacak mesafeler de var. Toplumun tüm kesimleriyle birlikte mesafeleri hızlı bir şekilde alacağımıza inanıyorum. Denizli çok avantajlı bir şehir. Şehrimizde insanların kendine güveni, ürettiğine ve emeğine güvenmesi gelecek açısından çok önemlidir. Bizim için en büyük garanti olan bu yapıyı çok daha ileriye götürmemiz gerekmektedir;; diye konuştu.

DTO Başkanı Özer de, ortak komite toplantılarında üyelerin karşılaştığı sorunlara çözüm yolu aradıklarını, çeşitli isteklerin de ilgili kişi ve kurumlara aktarıldığını söyledi. Özer, oda çalışmalarında desteklerini esirgemeyen ve ikinci kez toplantıya katılan Vali Demir;e teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER