banner249

Gürlesin’den anlamlı yemek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 20. Dönem İl Genel Meclisi’nde görev yapan 54 meclis üyesi ve geçmiş dönemdeki meclis başkanlarını düzenlediği yemekle bir araya getirdi.

Gürlesin’den anlamlı yemek
banner240

Başkan Gürlesin, görevlerinden dolayı her meclis üyesine plaket takdim etti. Başkan Gürlesin, tüm kurumlara örnek olacak bir çalışmaya imza attı. Buna göre Denizli’nin büyüşehir olmasından sonra 30 Mart 2014 Yerel Seçimi’yle kapanan Denizli İl Genel Meclisi’nin 20. Dönem üyeleri Başkan Gürlesin’in organizasyonuyla bir araya geldi.


North Point Otel’de Başkan Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğindeki yemeğe, İl Genel Meclisi’nin geçmiş yıllardaki başkanları Halil Pekdemir, Osman Yüceliş ile 2009-2014 yılları arasında görev yapan 20. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Meclis üyeleri söz konusu buluşmayla birbirleriyle hasret giderdi. 

Farklı siyasi gruplardaki meclis üyeleri yemek boyunca örnek bir dayanışma gösterdi. 5 yıl içinde vefat ederek aralarından ayrılan üyeler, rahmetle anıldı. Yemek sonrasında ise toplantı düzenlendi. Başkan Hüseyin Gürlesin, yemekte meclis üyelerine hitap etti. Yemeğin bir bahane olduğunu amacın geçmişi anmak olduğunu ifade eden Gürlesin, şöyle dedi, ‘Her ayın ilk Pazar günü toplanalım diyerek İl Genel Meclisi’nde karar almıştık. İlk ev sahipliğini de ben yapayım istedim. 

Öncelikle davetimi kırmayıp katılan herkese teşekkür ediyorum. Her 3 parti adına yeni görevlerimiz hepimize hayırlı olsun. Bu işte nasipten ötesi olmuyor. Allahım hiç birimizi utandırmasın. Aramızda 5 yıl gibi uzun bir süre çalıştığımız arkdaşlarımız var. Ben iyi günde de kötü günde de aramızdaki bağlantının kopmamasını istiyorum. 

Birbirimize mutlaka gelişmeleri duyuralım müsait olanlar düzenlenecek etkinliklere katılacaktır. 20. Dönem Meclisi üyeleri olarak yılda bir gün yada 2 gün toplanalım istiyorum. Bu birliktelik devam etmeli ve birbirimize karşı hak hukukumuzu ilelebet koruyalım. Makamlar gelip geçicidir, ömrümüz var ise bizde zamanı gelince bu görevi devir edeceğiz. Ondan dolayı öncelikle kendime söyleyerek gurur kibir yapmadan birbirimize gece gündüz ulaşalım istiyorum. 

Nerede olursa olsun mutlaka görüşmek gerekir. Dile kolay 5 yıl birlikte güzel anılarımız oldu. 2005 dönemi meclis üyelerini de toplayacağım. Birlikteliklerinin devam etmesini düşünüyorum. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. 

Yemek bahane amacımız geçmişi yad etmektir.’ Geçmiş dönem meclis başkanlarından Halil Pekdemir de, mecliste güzel hizmetler sunulduğunu kaydederek, ‘Herşey bir tarafa hiç bir ayrım yapmadan sürekli istişare içinde güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Bir kazancımız da sizlerle ömür boyu sürecek dostluklar kurmaktı. Hep duyarız, 70 mezunları, 80 mezunları bir araya geldi diyerek basında okuruz. Bizlerde bundan sonra düzenli olarak 20. Dönem Meclis üyeleri bir araya gelelim’ dedi. 

Yine geçmiş dönemki başkanlardan OsmanYüceliş ise ‘görev yaptığımız 5 yılda çok hızlı yol aldık. 5 yılın sonunda ise önümüze kavşak geldi. Bu kavşağı da geçip yeniden bir araya geldik. Ben 20. dönemde görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Aramızdan çeşitli görevlere seçilen arkadaşlara da yeni görevlerinde başarılar dilerim’ dedi. Daha sonra tüm meclis üyeleri görüşlerini ve düşüncelerini aktardı. Yemek ve toplantının ardından da plaketler verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçmiş dönemdeki Meclis Başkanları Halil Pekdemir ile Osman Yüceliş ve 20. Dönem Meclis üyelerine plaket takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER