banner249

Türkay Berberoğlu, "Mühür Sizde"

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışması kapsamında yıllardır bitirilemeyen alt yapı ve üst yapı çalışmaları nedeniyle çokça şikâyet konusu olan Kayhan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Türkay Berberoğlu, "Mühür Sizde"
banner240

Gittiği her mahallede seçmenin büyük ilgisi ve desteğiyle karşılanan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, alt yapı ve üst yapı çalışmaların yıllardır yılan hikâyesine dönen bir türlü bitirilemeyen Kayhan Mahallesi’nde, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kazılmış sokaklarda vatandaşlarla sohbet eden Berberoğlu, ‘Önümüzde seçim var. Mühürde sizde, yetkiyi bana verin en kısa sürede sorunları çözelim’ dedi

31 Mart seçiminde destek istedi. Seçim çalışmasıyla ilgili gittiği mahallenin her sokağından yıllardır bitirilemeyen alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilgili bolca şikâyet aldığına dikkat çeken Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Kayhan Mahallesindeki seçim çalışmamızda mahalle sakinlerimizi esnafımızı dinledik. Bozuk yolların esaretinde kalan Kayıhan Mahallemizde çalışmamızı yaptık. Bir dokunduk bin ah işittik.

Kazılan yolların yıllarca yapılmamasından, şimdi yaklaşan seçim önü her yerin kazılması ile çektikleri çileyi anlata anlata bitiremeyen, bakkallar, vatandaşlar sıkıntılarını bizlerle paylaştılar. Mahalle esnafı kazık sokaklar nedeniyle işyerine satacakları ürünleri bile getiremiyor. Önceden mahallenin yolların bozuktu tozdan mahalle sakinlerimiz boğuluyordu, şimdi seçim yaklaşınca yollar tekrar hızla kazılmaya başlayınca, her yer yine toza bulanmış halde.

Şehrin Göbeğinde Ağır İmtihan Bu

Şehrin göbeğinde çamur, toz ve kazılmış yollarla ağır imtihan veren mahalle sakinlerimizin şikâyetlerini not ettik. Seçim yaklaşıyor, mühür seçmende. Seçimde yetki bana verilirse devam edip gelen bu dertlerinizi en kısa zamanda ortadan kaldırıldığına hep birlikte şahitlik edeceğiz. Sonra mahalle sakinlerinin, belediyeden isteklerini tekrar konuşacağız. Kayhan Mahallemizi rahat yaşanır hale getireceğiz. Halkımızın desteği, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu biz başaracağız. Pamukkale hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak” dedi

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER