banner249

Sanmayın yıkıldık..!

Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, kabine dışında kalmasının ardından geldiği Denizli'de ilk basın toplantısını yaptı. Zeybekci, "Sanmayın yıkıldık biz başka bahar için sadece yaprak döktük" dedi.

Sanmayın yıkıldık..!
banner240

Zeybekci'nin bu sözleri salonda büyük alkış aldı.Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, liste dışı kaldığı kabineden sonra geldiği memleketinde partililerle bir araya geldi.

Parti binasında düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
İl Başkanı Filiz, açıklanan yeni kabinede Nihat Zeybekci'nin yer almaması bizleri üzdü. Filiz açıklamasına şöyle devam etti, 

"Siyasette görev almada belli dönemler molalar verilebilir. İnşallah önümüzdeki dönemde yeni görevleri olacaktır. Ama bir taraftan da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na atanması bizleri sevince boğmuştur."

Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci de, Denizli'nin her zaman kendisine destek verdiğini ve arkasında durduğunu hatırlatarak, "Denizli siyasetin lider şehri olacak dediğimizde Allah'a şükür oldu. Elimizden geldiğince çalıştık. Bundan sonra da Denizli'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Dünkü iradeye nasıl tabiysek bugün de tabiyiz. 54 yıllık boyunca hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. 

Allaha şükür başımızı öne eğdirecek hiçbir şey yapmadık. Nihat Zeybekci hedefine ulaşmıştır. Çünkü Denizli siyasetin lider şehri olacaktır. Yeni bakanımızla çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER