banner249

Merkezefendi’ye çocuk köyü!

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, çocukların gelişimine katkı sağlayacak ‘Çocuk Köyü’nü en kısa zamanda ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

Merkezefendi’ye çocuk köyü!
banner240

Merkezefendi ilçesinde yaşayan çocukların doğa ve tarımsal faaliyetlerden uzak olarak büyümelerinin hem kendi gelişimleri açısından hem de bölgenin kalkınması açısından sorun teşkil ettiğini vurgulayan Şeniz Doğan, çocuklarda tarım ve hayvancılık alanlarında ‘Çocuk Köyü’ projesi ile farkındalık oluşturarak yeni nesiller arasında bu konuların özendirilmesini hedeflediklerini söyledi. 2019 yılından bu yana 7’den 70’e tüm Merkezefendililer için birçok hizmeti hayata geçiren Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönemde de her kesime hitap eden birbirinden kıymetli hizmetleri ilçeye kazandıracak.

“ÇOCUKLARA EĞİTİCİ DENEYİMLER SUNACAĞIZ”

Doğan, “Her çocuğumuza tarım ve doğal yaşam konularında eğitici deneyimler sunacağız. Köyümüzde çocuklar toprakla buluşacak, bitki yetiştirecek, hayvanlarla etkileşimde bulunarak tarımın temel prensiplerini öğrenecekler” diye konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER