banner249

Haftanın 6 günü işbaşında olacağım!

Merkezefendi Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı'nın adayı olan Ekrem Başer, seçim kampanyası kapsamında önemli vaatlerde bulundu. Başer, belediye başkanlığı döneminde haftanın en az 6 günü çalışacağını ve gerektiğinde Pazar günleri de mesai yapacağını açıkladı. Vatandaşların taleplerini dikkate aldığını belirten Başer, mesai saatleri içinde her Merkezefendi sakinin randevu almadan kendisiyle görüşebileceğini söyledi.

Haftanın 6 günü işbaşında olacağım!
banner240

Başer, siyasette 2011 yılından beri aktif olarak yer aldığını ifade ederek, vatandaşların beklentilerini iyi bildiğini ve özellikle ulaşılabilirlik, samimiyet ve sahada olma konularının öncelikli olduğunu vurguladı. Vatandaşların, belediye başkanından kolaylıkla randevu alarak sorunlarını iletebilmesini istediğini belirten Başer, ayrıca sorunların çözümü için samimi çaba gösteren bir belediye başkanı talep ettiklerini dile getirdi.

Başkan adayı Başer'e göre, vatandaşların belediye başkanlarından bir diğer beklentisi ise sürekli olarak sahada olmaları. Başer, seçim öncesinde olduğu gibi görev dönemlerinde de sık sık mahalleleri, esnafı ve muhtarları ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmayı planladığını ifade etti.

Özel sektördeki çalışma disiplininden örnek veren Başer, belediye başkanlığı sürecinde de aynı tempoyla çalışacağını ve haftanın 6 günü mesai yapacağını belirtti. Bu çerçevede, vatandaşların beklentilerini dikkate alarak ve onlarla sürekli iletişim halinde olarak, Merkezefendi'nin gelişimi için çaba göstereceğini sözlerine ekledi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER