banner249

Yuva kuracak gençlere müjde!

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, yeni yuva kuracak gençler için uygun fiyatlı düğün salonlarını Pamukkale’ye kazandıracağının sözünü verdi.

Yuva kuracak gençlere müjde!
banner240

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, bir projesini daha açıkladı. Ertemur, yeni yuva kuracak gençlere müjde verdi. Ertemur, Pamukkale’ye uygun fiyatlı düğün salonları kazandıracaklarını açıkladı. Başkan Adayı Ertemur, zorlu ekonomik şartlarda genç çiftlerin yanında olacaklarını vurguladı. Aday Ertemur, “Mevcut ekonomik tabloda gençlerimiz artık evlenme kararı almakta zorlanıyor. Bazı gençlerimiz yaşadıkları ekonomik zorluklar nedeniyle en büyük hayalleri olan düğün yapmaktan vazgeçiyorlar. Evlilik hazırlıkları ve düğün hayalleri için 40 defa düşünmek zorunda kalıyorlar. Seçimin ardından biz genç çiftlerimizin en büyük destekçisi olacağız. Bunun için uygun fiyatlı düğün salonlarını hizmete alacağız” dedi.

“EVLENECEK ÇİFTLERİN VE AİLELERİNİN YÜKÜNÜ HAFİFLETECEĞİZ”

Sosyal belediyecilik anlayışını Pamukkale’ye getireceklerini belirten Ertemur; “Evlenecek çiftlerin ve ailelerinin yükünü hafifleteceğiz. İlçemize kazandıracağımız düğün salonlarında uygun fiyatlar gençlerimizin bütçesine zarar vermeyecek. Hayallerindeki düğünleri yapabilme imkanına sahip olacaklar. Pamukkale’mizde gençlerimizin yüzü gülecek. Mutlu bir Pamukkale’ye çok az kaldı. Önce Pamukkale, önce Pamukkaleli anlayışımızla ilçemize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 23:49

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER