banner249

Gülsever’den gövde gösterisi!

Cumhur İttifakı'nın Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in seçim çalışmalarının koordine edileceği Baklan Seçim Koordinasyon Merkezi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Gülsever’den gövde gösterisi!
banner240

Cumhur İttifakı'nın adayı Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in seçim çalışmalarını koordine edeceği Baklan Seçim Koordinasyon Merkezi, Gökpınar Şehit Uzman Çavuş Arif Karaobalı Caddesi’nde düzenlenen coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Tören, AK Parti ve MHP'li seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Denizli'nin önemli siyasi isimleri, Cumhur İttifakı'nın Denizli kurmaylarıyla birlikte açılış törenine katıldı.

Açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yanı sıra Denizli MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Çardak İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Tekeli, Baklan Ak Parti İlçe Başkanı, Tamer Şen, Baklan MHP İlçe Başkanı İsmail Yapsu, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever “2014 yılında aday gösterildim. Baklan halkının desteği ile belediye başkanlığı görevine geldim. Öyle bir belediye devir almıştık ki ,tüm mal varlığına bloke konulmuş, sınırlı sayıda hizmet araçları olan onlar da icraya bağlı, ödemeyen belediye borçları personel maaşları adeta kabusları yaşayan bir Baklan Belediyesini devir almıştık. Baklan şehirleşmede çok da geri, çöp süpürgesi, bir gram mazot alamayan bir belediyeydi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’la birlikte yüzlerce proje üreterek bu projeleri ivedilikle yerine getirdik. Bugüne kadar mahallerimizde başlayıp da bitiremediğimiz halkın hizmetine sunamadığımız hiçbir projemiz olmamıştır. Güzel söyledik, güzel işledik, güzel çalıştık. Ayrımcılık yapmadık, ayrıştırmadık bütün insanımıza hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Belediyedeki borç yıkımını ödedik. Huzurun hakim olduğu bir Baklan için Büyükşehir Belediyemizle birlikte gecemizi gündüzümüze kattık, var gücümüzle çalıştık. Yollarımızı baştan sona yeniledik.

ALT YAPI ÜSTYAPI BAŞTAN SONA YENİLENDİ 
Tüm ilçemizde kentsel dönüşüm seferberliği başlattıklarının altını çizen Başkan Yusuf Gülsever, “Ulaşımda yollarımız daha güvenli. Alt yapı üstyapı baştan sona yenilendi. İçme suyu, kanalizasyon sitemi yenileyerek halkın hizmetine sunuldu. Bütün köylerde içme suyu sorunu vardı. Köylerimizde kireçli su, yetersiz su sorunu vardı. Borçtan doları elektrikleri ödenmediği için, kuyular çalışmıyordu. Bunların hepsi çözüldü. Bu kabus günler artık tarihe gömüldü. Sıcak asfaltla buluşmayan Baklan sıcak asfalt gördü. Bütün ilçeye kilit taşıyla kaplandı. Her mahalleye yapılan kültür merkezleri, sosyal tesisler, çok amaçlı salonlarıyla Baklan daha bir güzel. Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile kapalı pazaryerimiz Baklan’ı daha bir güzel yaptı” dedi.

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ OLDU 
Eğitim önceliğimiz oldu diyen Başkan Gülsever, “tüm okullarımız bir bir elden geçti. Baklan’daki okullarının Bugün Türkiye’nin en modern okulları haline geldi. 2023 yılında Türkiye’de sadece 3 tane olan tarım okullarından biri Baklan’da yapıldı. Bu okulu hep birlikte sizlerle birlikte inşa ettik. Kısa zaman içerisinde bu okul tam donanımlı bir şekilde hizmete açıldı. Baklan’daki ibadethanelerimiz tek tek elden geçti. Yok olmaya yüz tutmuş, yıkıma terk edilmiş, tarihi Boğaziçi cami restore edildi. TOKİ konutlarımızın orda bir cami inşasına başladık. Dokusuna tamamen Baklan’a uygun, Tarihi dokuya uygun Alperen cami inşa ettik” şeklinde konuştu.

SPOR TESİSİ YOKTU 
Başkan Gülsever konuşmasının devamında şunları söyledi: “Gençlerimizin için İlçemizde spor tesisi yoktu. Futbol sahası yaptık, mahallelerimizde halı sahaları inşa ettik. İki tane yüzme havuzu yaptık, gençlerimizin hizmetine sunduk. İlçemiz çok göç veren bir ilçeydi. Baklan en kısa zamanda TOKİ konutlarına sahip oldu. TOKİ konutlarımızı doğalgazla buluşturduk.” 

BAKLANLI HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BULUŞTUK 
Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan ise “Cumhur İttifakımızın Baklan Belediye Başkan adayı Yusuf Gülsever’in seçim çalışmalarını gerçekleştireceği Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdik. Baklanlı hemşehrilerimiz ile buluştuk, coşkularına tanık olduk. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER