banner249

Denizli Fuarlar şehri oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin Ege'nin iki önemli fuarına ev sahipliği yapmasının gururunu yaşadıklarını ifade etti. Kentin fuarlar şehri olması için bir dizi etkinlik ve fuar organizasyonu düzenlediklerini belirten Başkan Zolan, Denizli'nin adının fuarlarla özdeşleştiğini vurguladı.

Denizli Fuarlar şehri oldu
banner240

Başkan Osman Zolan, aynı gün başlayan Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF) 2014 ve 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nın Denizli'de gerçekleştiğini dile getirerek, bu durumun kentin fuarlarla ne kadar özdeşleştiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin de desteklediği EGEKAF ve 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, aynı gün ziyaretçilerini ağırladı.

Tarım ve hayvancılık konusunda Denizli'nin önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Başkan Zolan, şehrin sanayi ve ticarette olduğu gibi tarımda da önemli bir konuma geldiğini ifade etti. Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla lisanslı depoculuk, ceviz fidanı, tarım makineleri, tohum gibi 50'den fazla destek projesini hayata geçirdiğini aktararak, bunların sadece gösteriş veya algı için değil, şehirde sürdürülebilir tarım ve hayvancılığın teşvik edilmesi, üreticilerin daha fazla üretim yapması ve kazanması için yapıldığını vurguladı.

Fuarların şehir için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Zolan, Denizli'nin bugün iki büyük fuara ev sahipliği yapmasının önemine değindi. EGEKAF 2024 ve 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nın binlerce gencin, üreticinin ve sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleşmesinin Denizli için büyük bir değer olduğunu dile getirdi. Denizli'nin fuarlar şehri olması için düzenlenen etkinlikler ve fuar organizasyonlarının önemine değinen Başkan Zolan, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra bu tür etkinliklerin de şehre getirilerek insanların ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini vurguladı.

Başkan Zolan, fuara katılanlara teşekkür ederek, herkesin en iyisini yapmak için gayret gösterdiğini ifade etti. Protokol üyeleri, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuarı gezerek Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tarım ve hayvancılığa yönelik desteklerini anlatan standı ziyaret etti ve vatandaşlara "hayırlı fuarlar" diledi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER