banner249

61 mahalleye eşit hizmet sözü!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde İYİ Parti'nin belediye başkan adayı Türkay Berberoğlu, seçim öncesi ilçeye bağlı 61 mahalleye eşit hizmet sözü verdi. Berberoğlu, 61 mahallede herhangi bir eksikliğin kalmaması için hazırladıkları projelerin tamamlandığını belirtti.

61 mahalleye eşit hizmet sözü!
banner240

Seçim sonrası hızla harekete geçeceklerini vurgulayan Berberoğlu, mahallelerde toplu belediye hizmetlerinin başlayacağını ifade etti. Muhtarlar ve ilçe sakinlerinin taleplerini dikkate alarak 41 proje hazırladıklarını söyleyen Berberoğlu, bu projeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Pamukkale Belediyesi'nin önceki dönemlerinde yaşanan yanlışların artık sona ereceğini dile getiren Berberoğlu, hedeflerinin herkesin eşit bir şekilde hizmet alması olduğunu vurguladı. İlçenin hak ettiği hizmeti alması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Berberoğlu, iddialı projelerinin ilçenin güzelliğine, ekonomisine ve sakinlerinin yaşam kalitesine büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Berberoğlu, desteklerin kendilerinden, hizmetin ise ekibinden olduğunu vurgulayarak, gece gündüz Pamukkale ilçesi için çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi. Pamukkale'nin en güzel hizmetleri hak ettiğini ve bu hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Berberoğlu, ilçenin geleceği için güçlü bir aday olduklarını belirtti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER