banner249

Çameli’nde Cumhurbaşkanı seferberliği!

Denizli'nin Çameli ilçesinin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı adayı Cengiz Arslan, bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'de düzenleyeceği mitinge yoğun bir katılım sağlamak amacıyla 33 otobüs, minibüs ve özel araçlarla vatandaşlarla birlikte yola çıktı.

Çameli’nde Cumhurbaşkanı seferberliği!
banner240

Arslan, Çameli halkıyla birlikte 33 otobüs, minibüs ve özel araçlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'deki mitingine katıldıklarını duyurdu. Mitingin gerçekleşeceği 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı'nda, her zaman ve her daim Çameli ve Denizli olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduklarını vurgulayacaklarını ifade etti.

Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'ye teşrifinde büyük bir coşku ve heyecanla karşılanacaklarını belirterek, davaya ve Cumhur İttifakı'na gönül vermiş vatandaşların yoğun katılımıyla destan yazacaklarını dile getirdi. Her anında Çameli ve Denizli olarak hep yanlarında olduklarını belirten Arslan, bu birlikteliğin güçlü bir şekilde devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, katılım sağlayarak desteklerini esirgemeyen Çameli halkına teşekkürlerini iletti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER