banner249

Denizli direnişin şehri oldu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, Denizli’nin direnişin şehirlerinden biri olduğunu kaydetti.

Denizli direnişin şehri oldu!
banner240

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yazılı bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, birinci ve ikinci turda Millet ittifakını destekleyen Denizlilere teşekkür etti.

Karaca açıklamasına şöyle devam etti, “Teşekkürler kuvvayi milliyenin çoban ateşinin yakıldığı Denizlim. Hemşerilerim, 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği arttırarak göstermiştir. Sandığa gidip, demokrasiden yana iradesini gösteren tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Devletin tüm olanaklarını hoyratça harcayıp, kara propaganda ile korku iklimi yaratanlara, kuru ekmeği vatandaşa layık görenlere, gençlerin hayallerini, umutlarını koltuklarının altına gömmeye çalışanlara, kadınları birey olarak değil, eşya olarak görenlerle kirli ittifaklar yapanlara, toplumsal barışı yok edip kardeşi kardeşe, komşuyu komşuya, ana- babayı evlatları ile ayrıştıran iftira çamuruna rağmen sandıklara geldiniz ve iradenizin değişimden yana olduğunu cesurca tüm ülkeye gösterdiniz.

Yüreğindeki umudu umudumuza ortak ederek birlikte yol yürüdüğümüz tüm kadınlara, gençlere, örgütümüzün fedakar temsilcilerine, sandıklarda avukat, müşahit, kurul üyesi olarak görev yapan tüm yoldaşlarımıza, sokakları arşınlayan, seçim çalışmasına katılan tüm partililerimize ve gönüllülere gösterdikleri büyük özveri için teşekkür ediyorum. Kimse unutmasın! Biz cesaretimizi, gücümüzü, mücadele kararlılığımızı bir çift mavi gözden alıyoruz. Bir çift mavi gözün ışığında kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER