banner249

Devecioğlu’ndan jet açıklama!

Honaz Eski Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, kendisi ve firması hakkında açıklamalarda bulunan eski İl Başkanı Necip Filiz’e jet hızıyla cevap verdi. Devecioğlu, “Senin firmanın bile hafriyat işini ben yapıyordum. Bu işi senden zorla mı aldım” diyerek tepki gösterdi.

Devecioğlu’ndan jet açıklama!
banner240

Ak Parti’de iki deneyimli siyasetçi, sosyal medya üzerinden OSB hakkında birbirlerine yönelik suçlamalarda bulundu. Eski İl Başkanı Necip Filiz, Honaz Eski Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun belediye başkanlığı döneminde kendisine hafriyat işi vermeyen kişilere yönelik yaptıklarından dolayı mahcup olması gerektiğini kamuoyuyla paylaştı.

Bu açıklamanın hemen arkasından jet bir açıklamayla cevap veren Turgut Devecioğlu, söz konusu haberle ilgili açıklamanın altına şu yorumu yaptı. Devecioğlu, “Allah’a şükürler olsun ki Ak Parti’nin Kurucu Honaz İlçe Başkanıyım. Daha sonrada 15 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Gerek Merkezi Hükümetten gerekse Büyükşehirden ilçem için her türlü desteği aldım. Milletimiz de bunu çok iyi bilir, ak davaya da, Sayın Cumhurbaşkanımıza da ilk günden bu dakikaya kadar ölümüne hiçbir makam ve mevkii beklemeden sahip çıktım ve çıkmaya da devam ediyorum. Milletin verdiği mesajında en iyi şekilde okudum. Bundan da hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Senin gibi 2014 yılında Ak Partili olmadım, tabi ki sen Ak Partili olduysan. Kurulduğu günden beri Ak Partiliyim.

Gelelim hafriyat işine, burada da muhalefet ağzıyla konuşuyorsun. Benim sahibi olduğum firmamı karalamaya çalışıyorsun. Başkanlık dönemimde benim Firmama iş vermeyenlere yaptıklarının sebebiyle mahcup olsan diye yazmışsın ben neden mahcup olacağım bunu da açıkla. Senin de sahibi olduğun firmanın hafriyat işini bizim firma yaptı. Senden işi zorla mı aldım? Ya da işini yaptığımız firmalardan zorla iş aldığım bir tane firmayı açıklamazsan namertsin, ayrıca Organize Sanayi Bölgesinin Belediye ve Belediye Başkanı ile hiçbir alakası ve bağı yoktur, yönetim tamamen organize sanayii bölge müdürlüğü başkanı ve yönetimine aittir bunu da kamuoyu bilsin.

Allah’a şükür bizim alnımız ak demişsin. Allah’a şükür benim de alnım ak! Verilmeyecek hesabım yok demişsin, Allah’a şükür benim de verilmeyecek hesabım yok! Benim muhatabım değil demişsin, sende benim muhatabım değilsin! Bir yayın kuruluşunda gerçeği anlatacağım demişsin istersen beni de çağır beraber çıkalım. OSB ile ilgili her konuya gireceğim sosyal medya alemi kamuoyu sabretsin yazmışsın. OSB ile ilgili benim ne gibi problemim olabilir hemen açıkla. OSB yönetiminde ve sanayicilerle sen hariç kimseyle benim problemim yok seninle olan problemimde 2018 yılından beri devam ediyor, bu konuyu da diğer konular gibi hemen açıkla uzatma tekrar söylüyorum istersen açıklarken beni de çağır karşılıklı beraber konuşalım.

NECİP FİLİZ NE DEMİŞTİ?

Filiz, kendisini seçim kampanyası üzerinden eleştiren Devecioğlu’na şöyle cevap verdi, “Başkası yazsa neyse siyasi eleştiri diyeceğim de, görev süresi içinde o kadar merkezi hükümetin, Büyükşehirin desteği ile Honaz’a yapılan hizmetlere rağmen halkın gönlünde taht kuracağınıza, hakaret ve zulüm karşısında kırdığınız vatandaşın son Honaz seçimlerde iki defa üst üste verdiği mesajı okumaya, onların gönlünü almaya vakit ayırsan, belediye başkanı iken hafriyat işini Devtura vermeyenlere yaptıkların sebebi ile mahcup olsan mesela.

Allaha şükür bizim alnımız ak verilmeyecek hesabımız yok, seçimler dolayısı ile önceki yazdıklarınıza cevap vermedim muhatap olmadım ama bir yayın kuruluşunda her şeyi anlatacağım. OSB hakkında her konuya gireceğim. Sosyal medya alemi ve kamuoyu biraz daha sabretsin.”

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2023, 01:05

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER