banner249

Ak Parti’de neler oluyor?

Ak Parti’de sular durulmuyor. Eski İl Başkanı Necip Filiz ile Honaz Eski Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu arasında sosyal medya aracılığıyla yaşanan tartışmaya Merkezefendi eski Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı.

Ak Parti’de neler oluyor?
banner240

Seçimler öncesinde sosyal medya aracılığıyla birbirleri hakkında suçlamalarda bulunan eski siyasilerden Necip Filiz ile Turgut Devecioğlu tartışmasına eski başkanlardan Muhammet Subaşıoğlu da dahil oldu.

SUBAŞIOĞLU KİMİ KASTETTİ?

Subaşıoğlu, eski Başkan Devecioğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın altına çok manidar bir açıklamada bulundu. Subaşıoğlu’nun mesajında özellikle parti adayı varken bir başka adayın desteklendiği yönündeki açıklaması şok etkisi yarattı. Kulisler bu mesajın, Subaşıoğlu’nun yerel seçimler sürecinde kendi partilileri tarafından ihanete uğradığı mesajını yorumladı.

DEVECİOĞLU’NA DESTEK VERDİ!

İşte Subaşıoğlu’ndan dikkat çeken mesaj, “Turgut Devecioğlu Başkanım biz sizinle 2001 yılında Ak Partinin kurucusu olarak tanıştık ve güzel bir yolda yol arkadaşlığı yaptık, sizin hizmet adamı, fedakar ve gayretli bir insan olduğunuzu bu toplum biliyor, Allah var yol yürüyüşünüzü hiç bozmadınız, bozanlardan olmadınız, Partinizin adayı varken başka adaylara destek vermediniz, hiç zikzak yapmadınız, hep dik durdunuz. Honaz’da hizmet destanları yazdınız... Biz sizden razıyız Allah da sizden razı olsun...”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER