banner249

Bu senin eserin!

Kayhan’da yaşayan bir vatandaş, yolların bozukluğu nedeniyle aracı zarar görünce isyan etti. Sosyal medya aracılığı tepki gösteren vatandaş şu mesajı attı; “Aracımın ön ve arka lastikleri yol durumları nedeniyle kesildi, yolda kaldık. Sokak rezalet durumda. 3 ay önce alt takım yapıldı ancak şu anda yapılan işlemden eser kalmadı.”

Bu senin eserin!
banner240

Kayhan Mahallesi’ndeki bozuk yollar aşırı yağışlar nedeniyle vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ederken, ev ve iş yerleri de zaman zaman zarar görüyor. Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlemesi bir türlü yapılmayan yollarda kullanılan araçlar da olumsuz anlamda nasibini alıyor. Araçları zarar gören vatandaşlar ise deyim yerindeyse Pamukkale Belediyesi’ne ve Başkan Avni Örki’ye adeta ateş püskürüyor.

“ARACIMIN LASTİKLERİ YOL NEDENİYLE KESİLDİ”

Geçtiğimiz günlerde evini su basan bir vatandaş Başkan Örki’ye adeta isyan ederken, bu kez de aracı büyük zarar gören başka bir vatandaş Pamukkale Belediyesi tarafından kaderine terk edilen yollara ve belediyeye büyük tepki gösterdi. Aracının ön ve arka lastikleri büyük zarar gören, alt takımları ise kullanılamaz hale gelen bir vatandaş sosyal medyada yaptığı paylaşımla, “Aracımın ön ve arka lastikleri yol durumları nedeniyle kesildi, yolda kaldık. Kayıhan Merkez Mahallesi 2023 sokak rezalet durumda. Gerçi Denizli’nin bütün yolları aynı ama ilgilenen yok. 3 ay önce alt takım yapıldı ancak şu anda yapılan işlemden eser kalmadı. Bu işe bir çözüm yolu bulunmasını arz ediyorum” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2023, 19:59

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER