banner249

CHP’den Ali Atlı’ya vefasızlık!

Ak Parti’nin kalesi olarak bilinen Babadağ’ı yıllar sonra CHP’ye kazandıran Belediye Başkanı Ali Atlı’ya vefasızlık yapıldı. Başkan Atlı, adaylık başvurusunu geri çekince Denizli’de şok etkisi yarattı.

CHP’den Ali Atlı’ya vefasızlık!
banner240

Denizli'nin Babadağ ilçesinde CHP'li Belediye Başkanı Ali Atlı, aday adaylığı başvurusunu geri çekme kararı aldı. Atlı, partisinin yerel seçimlere yönelik hazırlıkları sürerken, tek aday adayı olmasına rağmen henüz aday olarak açıklanmamıştı.

CHP Denizli İl Örgütü'nde yaşanan olumsuzluk iddialarıyla birlikte, Ali Atlı dün akşam İl Başkanı Ali Osman Horzum'u arayarak aday adaylığını geri çekmek istediğini iletti. Ardından TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'ya da benzer bir bilgi aktaran Atlı, aynı zamanda Meclis üyelerine de mesaj göndererek başvurusunu iptal ettiğini duyurdu. Atlı'nın bu kararı, parti içinde büyük şaşkınlık yarattı. 2019 Yerel Seçimleri'nde Babadağ Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Atlı, halihazırda tek aday adayı olmasına rağmen CHP tarafından resmi olarak aday olarak açıklanmamıştı. CHP'nin Atlı'nın adaylığını açıklamamış olması, parti içinde soru işaretlerine neden olmuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER