banner249

En Tatlı Mahir’de 14 Şubat çekilişi!

Denizli’de En Tatlı Mahir, Sevgililer Günü’ne özel bir çekiliş düzenleyecek. Çekilişi kazanan bir çift Pamukkale’de 1 günlük konaklama hediyesi kazanacak. 

En Tatlı Mahir’de 14 Şubat çekilişi!
banner240

Denizli’nin en lezzetli unlu mamulleri arasında yer alan En Tatlı Mahir, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir çekiliş organizasyonu yapacak. 2024 yılına özel Ocak ayında yaptığı çekilişle 1 talihliye 1 çeyrek altın kazandıran En Tatlı Mahir, ikinci çekiliş organizasyonunu ise bu kez Sevgililer Günü’ne özel yapacak. 12 Şubat günü saat 15.00’te gerçekleşecek olan özel çekiliş, En Tatlı Mahir’in instagram adresinden canlı olarak yayınlanacak. Belirlenen talihli çift, 14 Şubat günü Pamukkale’de 1 günlük tatil yapma hakkı kazanacak. 

Söz konusu çekiliş hakkında konuşan Mahir Pastanelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yurtsuz, 2024’ün sürprizlerle dolu bir yıl olacağını ifade etti. Yurtsuz, çekiliş şansını yakalamak isteyen tüm Denizlileri Zeytinköy Mahallesi Vatan Bulvarındaki adreslerine beklediklerini açıkladı. 

ÇEKİLİŞ ŞARTLARI:
BU GÖNDERİYİ BEĞENMEK
HESABIMIZI TAKİP ETMEK

BU GÖNDERİYE 3 FARKLI ARKADAŞINIZI ETİKETLEMEK. (etiketlenen kişiler ünlü hesabı, bir markaya ait hesaplar ve sahte olmamalı, bir yorumda 3 farklı kişi olmalıdır. Aksi durumda kazanan kişi diskalifiye edilecektir.

ÇEKİLİŞ 12 Şubat günü saat 15.00’te canlı yayında yapılacaktır. Tüm takipçilerimize bol şans diliyoruz.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER