banner249

Besiciye ücretsiz veterinerlik hizmeti 

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yerel seçim öncesi kırsal kalkınma hamlesi başlatacaklarını duyurdu. Pekdemir, Pamukkale'deki tarım ve hayvancılık faaliyetlerini desteklemek amacıyla çiftçilere ve besicilere ücretsiz veterinerlik hizmeti ile ücretsiz ziraat mühendisliği hizmeti sunacaklarını açıkladı.

Besiciye ücretsiz veterinerlik hizmeti 
banner240

Pekdemir'in 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nda yaptığı açıklamalarda, kırsal bölgelerdeki üreticilerin ve tarım sektörünün yeni dönemde Pamukkale Belediyesi tarafından destekleneceğini belirtti. Bu desteklerin başında, besicilere veterinerlik hizmeti ve çiftçilere ziraat mühendisliği hizmetinin ücretsiz olarak sunulması geldiğini ifade etti.

Pekdemir ayrıca, belediyenin kırsal bölgelerde lisanslı kekik depoları inşa edeceğini ve yerel ürünlerin markalaşması ile ar-ge çalışmalarının destekleneceğini dile getirdi. Pamukkale Belediyesi bünyesinde Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi kuracaklarını da duyuran Pekdemir, bu konsey aracılığıyla sektörlerin gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Uzak mahallelerdeki vatandaşların belediye hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanabilmesi için belediye ofisleri açacaklarını belirten Pekdemir, bu ofislerde vatandaşların belediye işlemlerini kolaylıkla halledebileceklerini aktardı. Pekdemir, Pamukkale'nin her kesimine yönelik hizmet anlayışıyla çalışacaklarını vurgulayarak, sahadaki üreticilerden bilim adamlarına kadar herkesin katkısını alarak ilçenin kalkınmasına odaklanacaklarını dile getirdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER