banner249

Tavas’ta Kadir Tatık rüzgârı!

Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı mitinge dönüştü.

Tavas’ta Kadir Tatık rüzgârı!
banner240

Tavas’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık’ın seçim koordinasyon merkezi açılışı, görkemli bir organizasyonla gerçekleşti. Açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kale Belediye Başkan Adayı Erkan Hayla, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Hasan Keçeci yaptı. Başkan Keçeci, tüm ilçe örgütüyle beraber Başkan adayı Kadir Tatık’ın yanında olduklarını ve bu seçimi mutlaka alacaklarını kaydetti.

EN BÜYÜK VAADİMİZ DÜRÜSTLÜK!

Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık da, ilk işinin Tavas’ı şeffaf bir belediyeyle tanıştırmak olduğunu söyledi. En büyük vaatlerinin dürüstlük ve şeffaflık olduğunu belirten Tatık, son nefesine kadar bunun sözünü verdiğini söyledi.

ÜRETİCİYE ALIM GARANTİSİ VERDİ

Tavas’ta üretimi baş tacı yapacaklarını ifade eden Tatık, “Üretim bizim olmazsa olmazımız olacak. Mandıra kuracağız. Üreticilerimizin sütlerini, mısır ve ayçiçeklerini alacağız. Ticaretin merkezi yapacağız. Turizm yolundan yeterince faydalanacağız. Tavas’a gelen herkes Tavas’a geldiğini bilecek. Tabelayı görüp geçmeyecek. Yılda 10 milyon araç geçiyor ilçemizden. Biz Turizm yolunu açarak herkese Tavas’ı tanıtacağız. Beypazarı nasıl marka olduysa, Şirince nasıl marka olduysa biz de marka olacağız. Tavas’ın üzerindeki tozu sileceğiz. Pırıl Pırıl bir Tavas markasını Türkiye’ye ve dünyaya tanıtacağız. Bunu da sizlerle beraber başaracağız. 2019’da kurmuş olduğum Tavas hayali devam ediyor. Bu hayali birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

ÜRETİME ÇOK BÜYÜK DESTEK VERECEĞİZ!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu da, Tavas’a çok dürüst, çalışkan ve vizyon sahibi bir başkan adayı çıkarttıklarını belirterek, “Tavas’ın makus tarihini değiştirecek dürüst ve çalışkan bir adayımızı sizlere hizmet etmesi için yola çıkardık. Kadir Başkanımızla beraber Tavas’ı üretimin lider kenti yapacağız. Artık ilçesi göç veren bir Tavas değil, tüm aile üyelerinin bir arada mutlu huzurlu yaşadığı bir ilçe tesis edeceğiz. O yüzden üretime çok büyük bir destek vereceğiz. Kadir başkanımıza tüm örgütümüz olarak sonuna kadar inanıyoruz. Tavas’ın kaderini Kadir Başkanımızla değiştireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 19:14

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER