banner249

Ak Parti Acıpayam'da flaş gelişme

Geçtiğimiz ay görevinden hukuksuz bir şekilde alındığı iddia edilen AK Parti Kadın Kolları Acıpayam İlçe Başkanı Nursel Taş'ın aslında genel merkez tarafından görevden alınmadığı ortaya çıktı.

Ak Parti Acıpayam'da flaş gelişme
banner240

Geçtiğimiz ay Ak Parti Acıpayam İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden alındığı iddia edilen Nursel Taş'ın yerine Nilgün Keser atanmıştı.


HUKUKSUZ ATAMA 
Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay ve İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir tarafından görevden alındığı iddia edilen ilçe kadın kolları başkanı Nursel Taş genel merkez tarafından Ankara'ya davet edildi.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından hala görevinin başında olduğunun kendisine tevdi edildiğini ve seçilmiş bir başkanın genel merkez tarafından ancak alınabileceğini ifade eden ilçe kadın kolları başkanı Nursel Taş, yaklaşık 1 ay boyunca görevinden uzak bırakılmasının kendisinde hayal kırıklığı yaşattığını söyledi.Taş açıklamasına şöyle devam etti; 

" Ak Parti çatısı altında Acıpayam'da 7 yıl boyunca milletimize ve partimize hizmet ettim. Bu süre içerisinde birçok fedakarlığı yaptım yapmaya da devam edeceğim. Ancak bir ay önce görevden alındığım ile ilgili basında çıkan haberler beni son derece üzmüştür. O günden bu yana görevimden uzak bırakıldım. Kadın Kolları makamı bu süre içerisinde bir başka arkadaşımıza verildi.

Seçilmiş bir başkanın yalnızca genel merkez tarafından alınacağını biliyordum ancak sabırla bekledim. Geçtiğimiz hafta genel merkez tarafından Ankara'ya davet edildim. Genel merkez tarafından hala görevimin başında olduğumu söylediler. Hiçbir zaman Ak Parti teşkilatının ve ailesinin başını öne eğdirecek yanlış yapmadım. 

Bunu bize reva görenler sadece partimize zarar vermiştir. Görevimin başındayım ve 1 Kasım'da yapılacak seçimler için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Hedefimiz Acıpayam'da en iyi sonucu olarak yolumuza devam etmektir. 1 Kasım genel seçimleri için Acıpayam'daki tüm kadınları seferberliğe davet ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER