banner249

Pamukkale’de sinekler vızır vızır!

Pamukkale Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesine rağmen yeterli ilaçlamayı yapamayınca Pamukkale’de bölgesinde yaşayan yüzbinlerce insanın sivrisinek isyanına dönüştü. Her mahallede belediyeye yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor.

Pamukkale’de sinekler vızır vızır!
banner240

Denizli'de yaz mevsimin kendisini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte özellikle akşam ve gece saatlerinde yoğunlukla gözlenen sivrisineklere rağmen Pamukkale Belediyesi'nin ilaçlamayı yetersiz yapması, bazı bölgelerde ise hiç yapmaması vatandaşı canından bezdirdi.

Yerel Seçimler'in yaklaşması ile birlikte yaptıklarından ziyade yapamadığı hizmetlerle gündeme sık sık gelen Pamukkale Belediyesi'nde neredeyse her dönemde ilçede yaşanan sıkıntılara bir yenisi daha eklendi. Havaların iyiden iyiye ısınması ile birlikte ilçe genelinde artan sinek ve sivrisineklere karşı yoğun bir ilaçlama yapılması gerekirken bazı bölgelerde kısmen bazı bölgelerde ise hiç ilaçlama yapılmıyor olması vatandaşı isyan ettirdi. 

Özellikle Kayhan ve Bağbaşı bölümünde fazlasıyla peydah olan sivrisineklere vatandaşlar evlerinde kendi imkanları ile önlem almak zorunda kalırken, bir çokları ise imkanlarını zorlayarak pencere ve balkon kapılarına sineklik yaparak durumla mücadele etmek durumunda kalıyor. Bağbaşı'nın Gökpınar'a doğru klan bölümünde ise sivrisinekler nedeniyle neredeyse cam balkonsuz ev yok denecek kadar az. 

SAĞANAKLARDA SINIFTA KALMIŞTI! 
Haziran ayını yoğun sağanaklar sebebiyle oluşan sellerle geçiren Denizlililer, yollardaki çalışmalar ve bozulmalar sebebiyle büyük zorluk yaşamıştı. Ev ve işyerlerinin genelini su basarken, sokaklardaki giderlerin gelen suyu boşaltamaması ise altyapının ne denli yetersiz olduğunu gözler önüne sermişti

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sanat Güneşi
Sanat Güneşi - 11 ay Önce

Cankurtaran Mahallesi de şikayetçi.Telefonla arıyoruz, yağmurları bahane ediyorlar.Oys ki Merkezefendi Mayıstan beri ilaçlıyor.Ayrıca ilaçlarının da gerçek olduğuna inanmıyorum.Sanki %80 'i su.Etkisi yok..

SIRADAKİ HABER