banner249

Vatandaşa kapıları kapattı!

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’ne bağlı Altıntepe Mahallesi’nde Belediye’nin ihale yoluyla satışa sunduğu 20 arsanın satışı, ilçede krize neden oldu. Sarayköy halkının tepkilerine kulak tıkayan Başkan Ahmet Necati Özbaş, mahalle sakinlerinin randevu talebine bile olumsuz yanıt verdi!

Vatandaşa kapıları kapattı!
banner240

Sarayköy’de 20 arsanın satışı ilçede kamuoyunun gündemini korumaya devam ediyor. İlçe halkının ve mahalle sakinlerinin tüm çabalarına rağmen 20 arsanın ihale yoluyla satışı 5 Temmuz’da gerçekleşecek. 

Sarayköy’de tartışma konusu olan arsa satışına siyasiler de dahil oldu. CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya, arsa satışından vazgeçilmesi için çağrıda bulundu. 

İlçe Başkanı Konya, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a şu sözlerle yüklendi, “Neden ve kime satıldığı belli olmayan, Sarayköy halkına sormadan, Altıntepe halkını hiçbir şekilde muhatap almadan yapılacak bir satış. Kimse neden bu satışı yaptığını bilmiyor. Daha önce Altıntepe Mahallesi’nde sattığın arsalara mahalleli tepki gösterince mevcut bulunan arsalarda TOKİ yapılacak ve bu TOKİ’de bir düzenleme yapılarak öncelik sizlere verilecek demiştiniz. Mahallelimizin şimdi bu satıştan hiçbir haberi yok. Ve sizden randevu istemişler. 20 gündür vatandaşa randevu vermeyerek onlardan kaçıyorsunuz. Lütfen Sarayköy halkımızın mallarını pervasızca satıp hoyratça harcamaktan artık vazgeçin. 

1 ay önce 17 milyon TL kredi çektiniz. Bu krediye yönelik dediniz ki EYT’den emekli olan arkadaşları mağdur etmemek için onların ikramiyelerini vermek için kullanacağım. Ve bizim öğrendiğimiz kadarıyla 17 milyon liradan daha düşük bir harcamanız varmış. Üzerini ne yaptığınızı bilmediğimiz gibi görev sürenizin bitmesine az bir dönem kala yaklaşık 20 milyonun üzerinde bir satışa hazırlanıyorsunuz. Sarayköy halkının bazı gerçekleri bilmesi gerekiyor. Öncelikle bu satışlar neye yönelik yapılıyor. Sattığınız mal yüz güldürecek bir yatırıma dönecek mi? Daha da önemlisi geleceğimizi düşünmeden mahalleliye sormadan verdiğiniz sözleri unutarak Sarayköy’ü hiç muhatap almadan yapmış olduğunuz satışların hesabını nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? Evet Sarayköy halkı sizden bir cevap bekliyor.”
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER