banner249

Denipol 1 ayda 10 yaş gençleştiriyor!

Özel Denipollife Hastanesi’nde endoskopik yüz germe ameliyatı ile 1 ay içinde 10 yaş birden gençleşmek artık mümkün. 

Denipol 1 ayda 10 yaş gençleştiriyor!
banner240

Tıp dünyasında olduğu gibi estetik ve plastik cerrahi alanında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Özellikle kadınların tercih ettiği güzellik ve estetik yöntemleri günümüzde pek çok farklı teknik ve yöntem ile gerçekleştirilebilmektedir. 

Denizli’de estetik ve cerrahi alanında büyük başarılar elde eden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Enver Arpacı, endoskopik yüz germe ameliyatı ile hastaları 1 ay içinde 10 yaş gençleştiriyor. Günümüzde daha kusursuz bir yüze kavuşmak isteyenler yüz germe operasyonlarına artık daha yoğun ilgi gösteriyor. 

Özel Denipollife Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Enver Arpacı, yüz germe işleminde endoskop cihazlarının kullanıldığını belirtti. Doç. Dr. Enver  Arpacı açıklamasına şöyle devam etti, “Endoskop cihazının kullanılmasının amacı, tıpkı genel cerrahinin yaptığı mide küçültme veya safra kesesi ameliyatlarında olduğu gibi yüz bölgesinde görünmeyen bölgelerden daha küçük kesiler yaparak yüzdeki yanak, çene hattı, gıdı gibi bölgelerdeki sarkmalar ile kaş, göz kapağı dış kenarı bölgelerindeki düşüklüklerin düzeltilmesini içerir. 

BİR AYDA NETİCE ALMAK MÜMKÜN!
Daha genç görünmek için kaş, yanak ve çene bölgesindeki dokuların 20-30’lu yaşlardaki yerine gelmesi gerekir. Ameliyatta dokunulan her bölgeye göre gençleşme etkisi artar. Örneğin sadece üst göz kapağına müdahale ettiğinizde 2-3 yaş etki ederken, kaş, şakak ve yanak bölgesi eklendiğinde 10-12 yaşlık bir etki oluşur. Ameliyat anestezi altında yapılır ve bir gün hastanede kalmayı gerektirir. Taburculuk sonrası yüzde oluşan ödem ve şişlikler kademeli olarak azalarak yaklaşık bir ayda başkalarının farkına varmadığı aşamaya gelir. İyileşme değişim sürecinin sona ermesi aylar içinde olur.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER