banner249

Şu siyaseti Allah’ın evine sokmayın!

Serinhisar’da Cumhur İttifakının adayı Cemal Kobaş, cami içerisinde ibadet yaparken fotoğraf çektirip basın kuruluşlarına servis etti. Kobaş’ın bu paylaşımı sosyal medyada değişik yorumlara sebep oldu.

Şu siyaseti Allah’ın evine sokmayın!
banner240

Denizli’nin Serinhisar İlçesi’nde MHP’li Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, seçim çalışmaları kapsamında ilçe müftülüğünün düzenlediği sabah namazı buluşmalarına katıldı. Kobaş’ın seçim çalışmalarını yürüten ajansın cami içerisinde ibadet ederken fotoğraflarının çekilip basın kuruluşlarına servis edilmesi şaşkınlık yarattı.

İŞTE BASIN KURULUŞLARINA SERVİS EDİLEN O HABER!

Cumhur ittifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, seçim çalışmalarına başladı.
Serinhisar Müftülüğünün organize ettiğini Sabah Namazı Buluşmaları programına katılan Kobaş, “Cumhur ittifakımız ile birlikte genel seçimlerinden aldığımız zaferin ardından ilçe yönetimine talip olarak yeniden zaferler kazanmak için kolları sıvadık. Yapacak daha çok işimiz, ilçemize kazandıracak daha çok eserimiz, vatandaşımıza verecek daha çok hizmetimiz var. El ele, omuz omuza vererek Serinhisar’ı vizyon ilçe haline getireceğiz.

PROJELERİMİZİ ZAMANI GELDİĞİNDE AÇIKLAYACAĞIZ!

Önümüzde 70 gün gibi uzun bir süre var. Bu süre zarfında her vatandaşımıza ulaşmaya çalışacağız. İlçemizin en büyük sorunlarından altyapı, üstyapı ve doğalgaz gibi eksikleri devletimiz ve Büyükşehir belediyemizin yatırımlarıyla tamamlamıştık. Ancak hala üst yapısı tamamlanmamış mahallelerimiz olduğunu biliyoruz bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Serinhisar’ımızın eksikliklerini ve sorunlarını biliyoruz. İlçemiz halkının sosyalleşmesine katkı sağlayacak projelerimiz başta olmak üzere sosyal yaşantının kalitesinin yükseltilmesine dair güzel ve büyük projelerimiz hazır. Bunları yeri ve zamanı geldiği tek tek açıklayacağız” dedi.
 

KAYBEDECEK BEŞ YILIMIZ YOK
“Bizim kaybedecek 5 yılımız daha yok” diyen Kobaş, “Allah’ın izniyle bugün seçim startımızı veriyoruz.
Hepimizin gayesi ülkemize, milletimize ve memleketimize aşkla hizmet etmektir. ‘Niyet hayır, akıbet hayır’ diyerek bu kutlu yolda aynı ihlasla, aynı samimiyetle yürüyeceğiz. Rabbim bizleri yolundan ayırmasın. Rabbim bizlere ülkemize ve milletimize çok daha büyük hizmetler verme imkânı, basireti, azmi, gücü bahşetsin. Çıktığımız yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER