banner249

DERDİMİZ BİTTİ

denizli’de özellikle eğitim-öğretim yılında on binlerce üniversite öğrencisinin derdi haline gelen kiralık ev sorununa özel sektördeki girişimcilerin bu yıl yaptıkları apart dairelerle çözüme kavuştu.

DERDİMİZ BİTTİ
banner240
Denizli’de özellikle eğitim-öğretim yılında on binlerce üniversite öğrencisinin derdi haline gelen kiralık ev sorununa özel sektördeki girişimcilerin bu yıl yaptıkları apart dairelerle çözüme kavuştu. Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, “Çok şükür bu yıl hiçbir öğrencimiz dışarıda kalmayacak” dedi.
Yaklaşık 40 bin öğrencisi bulunan Pamukkale Üniversitesi’nin bu yıl 10 bin yeni öğrenciye daha ev sahipliği yapacağını belirten Oda Başkanı Hakan Arslan, özel sektörün Denizli’de bu önemli soruna sessiz kalmadığını ve bir yıl içerisinde binlerce öğrenci için yeni apart yaptıklarını ifade etti.
‘2+1 ve 1+1 apart dairelerde yok yok’ diyen Arslan, yüzme havuzundan, spor merkezlerine, LCD televizyonundan, buzdolabına, internetinden, sıcak suyuna kadar kısacası bir evde olması gereken her şeyin apart dairelerde öğrencilerin hizmetine sunulduğunu belirtti.

KİRALAR 500 İLE 700 TL ARASINDA
Apartların öğrenciler tarafından büyük rağbet gördüğünü belirten Arslan, 2+1 ve 1+1 apartların kira bedellerinin aylık 500 ile 700 TL arasında değiştiğini söyledi. Öğrencilerin apart daireler sayesinden eşya derdinin olmadığını ifade eden Arslan, “Öğrencilerimizin bu apart dairelere yanlarında getirdikleri çantanın dışında hiçbir şeye ihtiyacı yok. Çünkü apart dairelerimizde her şey mevcut. Denizli’nin bu büyük dertten kurtulması oldukça önemli. Özel sektörün gelecek yıl PAÜ’de kurulacak Hukuk Fakültesi’nden dolayı apart daireler yapmaya devam edeceğini bekliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER