banner249

KAN VERMEK İÇİN YARIŞTILAR

denizli belediye meclisi üyeleri, örnek bir davranışta bulunarak kan vermek üzere bir araya geldi. başkan osman zolan, milletvekili nihat zeybekci ve ak parti grubu meclis üyeleri birlikte Çınar meyda

KAN VERMEK İÇİN YARIŞTILAR
banner240
Denizli Belediye Meclisi üyeleri, örnek bir davranışta bulunarak kan vermek üzere bir araya geldi. Başkan Osman Zolan, Milletvekili Nihat Zeybekci ve AK Parti Grubu meclis üyeleri birlikte Çınar Meydanı’na gelerek Kızılay Kan Merkezi’nin kan bağışı için form doldurdu. Doktor ve hemşireler, burada kan vereceklerin tansiyonlarını ölçtü. Daha sonra kan merkezince oluşturulan sedyeye yatan meclis üyeleri sırayla kan verdi. Yaklaşık 2 saat süren süreçte 17 meclis üyesi, kanlarını bağışlayarak kan bekleyen hastalara umut oldu.
Bu arada, her bir kanın en az 3 hastanın iyileşmesi için kullanıldığı bildirildi. Denizli’de günde yaklaşık 100 ünite kana ihtiyaç duyulduğu kaydedildi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, kan vererek vücuttaki kanın yenilendiğini aynı zamanda kan bekleyen hastalara da yardımcı olunduğunu belirterek, ‘sağlıklı durumda olan ve kan vermek için gerekli özellikleri taşıyan herkesi kan bağışında bulunmaya çağırıyorum. Hem vücuttaki kanınız yenileniyor hem de en az 3 hastaya umut oluyorsunuz’ dedi.

Denizli Belediye Meclis üyeleri, daha önce de birçok kez kan bağışında yapmış, 5 yıl meclisten almaları gereken ücretleri de öğrencilere burs olarak bağışlamak gibi birçok örnek davranışta bulunmuştu.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER