banner249

"İŞ TAKİPÇİLERİ MAĞDUR EDİYOR"

iş takipçilerinin vatandaşları mağdur ettiği olayların her geçen gün arttığını ifade eden denizli sosyal güvenlik kurumu müdürü ahmet kurt, vatandaşların uyanık olmalarını istedi. tüm işlemlerin rahat

banner240
İş takipçilerinin vatandaşları mağdur ettiği olayların her geçen gün arttığını ifade eden Denizli Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ahmet Kurt, vatandaşların uyanık olmalarını istedi. Tüm işlemlerin rahatlıkla SGK’nın danışma birimlerinden alınabileceğini belirten İl Müdürü Ahmet Kurt, vatandaşların iş takipçilerine itibar etmemeleri gerektiğini söyledi.

İŞ TAKİPÇİLERİNE VEKALETNAME VERMEYİN
Her gün onlarca mağdurun şikayetlerini dinlediklerini belirten Kurt, “Vatandaşlarımız, kendi işlemlerini yapmak yerine iş takipçilerine ciddi rakamlarda para vererek işlerini yaptırmaya çalışıyor. Oysa kurumumuzun danışma birimleri vatandaşlarımız için ücretsiz hizmet veriyor. İş takipçileri tarafından mağdur olduklarını anlayanvatandaşlar daha sonra bize dertlerini anlatmaya geliyorlar. Bu konuda tüm vatandaşlarımız dikkatli olsun. Hiçbir şekilde iş takipçilerine maaş yada başka bir şey için vekaletname vermesinler. Bizler burada onların tüm sorunlarına cevap veriyoruz” dedi.

ÇEVRE İLLERDEN GELEN TAKİPÇİLERE DİKKAT
Özellikle son zamanlarda çevre illerden gelen bazı kişilerin Denizli’de iş takip büroları açtığını ve vatandaşları mağdur ettiğini belirten Kurt, “Ne yazık ki vatandaşlarımız işin kolayını seçeyim derken mağdur oluyor. Kendi işlerini takip etmek yerine iş takipçileriyle iş birliği yapıyor. Buda onların mağdur olmasına neden oluyor. Çevre illerden Denizli’ye gelerek iş takibi yapan kişiler var. Özellikle vatandaşların bu kişilere dikkat etmesi gerekiyor. Bu kişilere kimse itibar etmesin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER