banner249

Vali Demir, brifing aldı

denizli valisi abdülkadir demir, milli eğitim müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili brifingi il milli eğitim müdürü mahmut oğuz’dan aldı. brifingde vali yardımcısı h.ibrahim ertekin, Özel idare genel s

Vali Demir, brifing aldı
banner240
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili brifingi İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’dan aldı.

Brifingde Vali Yardımcısı H.İbrahim Ertekin, Özel İdare Genel Sekreteri, İl Jandanrma Alay Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Genel Meclis Başkanı, Bayındırlık İl Müdürü’de hazır bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, En önemli vazifelerinin eğitim olduğunun bilinciyle görev yapma azmi içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Denizli’deki eğitim öğretimin geldiği son durum, eğitim camiasının sorunları, yapılan çalışmalar ve SBS ve ÖSS’deki başarı durumlarını ayrıntılarıyla anlattı.
Denizli’de 507 okulda toplam 176 bin 616 öğrenci ve 10 bin 815 öğretmen ile eğitim-öğretime devam ettiklerini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilköğretimde okullaşma oranının yüzde 99.9 olduğunu belirtti.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, “Denizli’nin artık büyük şehir statüsünde olduğunu, bir baştan bir başa neredeyse 30 km olan geniş bir yerleşim yeri olduğunu söyleyerek, Şehrimizin eğitim ihtiyacına göre gerekli çalışmaları yaparak eğitim bakımından en iyi duruma getireceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER