banner249

Zeybekci;den veda mektubu

ak parti'den denizli milletvekili aday adayı olmak için denizli belediye başkanlığı görevinden istifa eden nihat zeybekci, denizlilere 20 bin eve gönderdiği mektup ile veda etti.

Zeybekci;den veda mektubu
banner240

AK Parti;den Denizli Milletvekili aday adayı olmak için Denizli Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Nihat Zeybekci, Denizlilere 20 bin eve gönderdiği mektup ile veda etti. Zeybekci, Denizli Belediye Başkanlığı görevinden ayrılmış olması nedeniyle Denizli;de 20 bin eve gönderdiği veda mektubunda, belediye başkanı seçildiği 2004 yılında ilk kez Denizli kamuoyunun kendisini tanıdığını ifade ederek, söylediklerine, projelerine ve hayallerine inanmaları sonucu Denizli;de hiçbir belediye başkanına nasip olmamış bir oy oranıyla göreve seçildiğini dile getirdi.
Belediye başkanlığında geçen 7 yıllık süreyi, ;mutluluk, başarı ve huzurla geçen yıllar;; olarak nitelendiren Zeybekci, mektubunda şu sözlere yer verdi:  ;;Hizmet yolculuğunda o kadar şanslıydık ki, herkesin siyasi risk olarak gördüğü tüm projeleri tek tek hayata geçirdik. Bunları yaparken tek dayanağımız sizlerdiniz. Oy için değil, hizmet için yola çıktığımızı biliyordunuz. Bu yüzden bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bugün yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Bu yolculuğa çıkarken de yine sizin desteğinize, güveninize ve dualarınıza ihtiyacım var. Denizli;mize artık Ankara;dan hizmet edecek, büyük projelerin takipçisi olacağım. Bu bir veda mektubu değil, bir davet mektubu. Zorlu yolculukta sizleri yanımda görme arzumun bir yansıması, Denizli;mizi dünya kenti yapmak için atılacak adımın ilk ayak sesi.;;
Zeybekci, yedi yıl Denizli;ye belediye başkanı olarak hizmet verdiğini, bu sürede Denizli halkından büyük destek ve anlayış gördüğünü, ayrılırken de veda ve teşekkür etmeyi, helallik istemeyi arzuladığını, bunu yaparken de aynı zamanda ;;yeniden merhaba;; demek istediğini ifade etti.
DİĞER GÖREVLERİNDEN DE İSTİFA ETTİ
Bu arada 12 Haziran;da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak için Denizli Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Nihat Zeybekci, ulusal ve uluslararası düzeydeki diğer görevlerinden de istifa etti.
Zeybekci, Denizli Belediye Başkanlığından sonra, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi ile Türk Belediyeler Birliği Encümen Üyeliği görevlerinden de ayrıldı.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Zeybekci, bu görevi de bırakması gerektiğini düşündüğünü, ancak bu konuda, Türk Dünyası Belediyeler Birliği;nin devlet politikasını ilgilendirmesi nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan;ın görüşünü aldıktan sonra ona göre hareket edeceğini bildirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER