banner249

Böyle coşku görülmedi

chp eski genel sekreteri adnan keskin, partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. keskin, chp denizli il binası'nda, partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açı

Böyle coşku görülmedi
banner240

CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Keskin, CHP Denizli İl Binası;nda, partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladığı basın toplantısında, Türkiye;nin bir kuşatmayla karşı karşıya olduğunu, yargının siyasallaştığını ileri sürdü. 
AK parti;nin, ;;ileri demokrasi;; kavramının arkasına sığınarak referandumda insanları kandırdığını ve yargı erkini yürütmenin emrine aldığını öne süren Keskin, ;;Yargının, yürütmenin emrinde olduğu ülkelerde, adalet gerçekleşmez. İnsanlar yargıya giderken iktidarda bulunan siyasi partinin yönetimlerinden kart almaya mecbursa, o ülkede hukuk ve adalet ayaklar altına alınmıştır demektir;; dedi. 
Keskin, yürütülen Ergenekon soruşturmasında gazeteciler, ordu mensupları ve bilim adamlarından sonra sıranın ;;Benim frekansımda değil;; denilen ilahiyatçılara geldiğini savunarak, ;;Zekeriya Beyaz, farklı bir İslami yorumu savunduğu, siyasal iktidarın İslam yorumuna katılmadığı, siyasal iktidarın yanlışlarını dile getirdiği için evi basılarak, hazırladığı kitabın dokümanları alınıyor. Bunun adı da ileri demokrasi oluyor. Sevsinler senin ileri demokrasini;; diye konuştu. 
 İş dünyasını da eleştiren Keskin, Türkiye;nin en büyük açmazının da ;;banka cüzdanındaki rakamları şişenlerin, toplumuna, insanına karşı duymaları gereken sorumluluğu duymaması;; olduğunu söyledi, 
Keskin, Türkiye;nin ihtiyaç duyduğu silkinişi, başkaldırıyı yapacak toplumsal katmanın emek ağırlıklı hayatını kazananlar olduğunu ifade ederek, ;;Yeni bir toplumsal sınıfın siyasal önderliğine ihtiyaç vardır. O toplumsal sınıf işçi, memur, esnaf ve sanatkarlar, köylüler, emekliler ve ulusal sanayicilerdir. Sosyal demokrasinin toplumsal derinlikliklerine kök salmış siyasal örgütün adı da CHP;dir;; görüşünü dile getirdi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER