banner249

Yok artık Merkezefendi bunu da yaptı!

Merkezefendi Belediyesi’nde internet sitesi üzerinden önceden hizmete girmiş olan e- imar sorgulama linkine ilave olarak, parsele yapılacak binanın oturma alanına gösterir bina kütlesi bilgisi de eklenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yok artık Merkezefendi bunu da yaptı!
banner240

Vatandaşların belediye ile olan işlemlerini kolaylaştırmak için her geçen gün yeni bir adım atan Merkezefendi Belediyesi, henüz beş aylık kuruluş aşamasının hemen ardından ‘İmar Durumu Sorgulama Sistemine ilave olarak “Bina Kütle Uygulamasını” da hizmete sundu. 


Merkezefendi Belediyesi resmi web sitesinde e-İmar durumlarını internet üzerinden kolayca sorgulanabilir hizmetine bir yenisinin daha eklendiğini belirten Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen e-imar hizmeti sayesinde halkımız, belediyeye gelmek zorunda kalmadan, güncel veriler üzerinden tek tuşla imar durumlarını sorgulayabiliyordu. 

Buna ilave olarak bina kütle uygulamaları da artık internet ortamından sorgulatılabilecek. Merkezefendi ilçe merkezinde istedikleri yere ilişkin konumu görüntüleyen, aynı zamanda tapu bilgileri ve adrese göre parseline ilişkin; kullanım türü, inşaat nizamı, kat adedi, bina yüksekliği, emsal, ön bahçe ve komşu bahçe yapı yaklaşma mesafeleri, yan bahçe, taks, kaks,emsal bilgileri, ilgili yerin ön imar durum bilgilerine ulaşabilen vatandaşlara bir kolaylık daha sağlanarak, parsele yapılacak binanın oturma alanına gösterir bina kütlesi bilgisi de eklenerek vatandaşların hizmetine sunuldu” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER