banner249

Yerine getiremeyeceğim hiçbir sözü vermem

Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale Belediye Bakan Adayı Ümit Bahtiyar, “yerine getiremeyeceğim hiçbir sözü vermem. Bu yüzden ne söylediysek yapacağız” dedi.

Yerine getiremeyeceğim hiçbir sözü vermem
banner240

Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale Belediye Bakan Adayı Ümit Bahtiyar ve Proje ekibi Pamukkale ve Ören köyünü ziyaret etti. MHP’li aday Bahtiyar, proje ekibiyle birlikte Başkan seçilmesi durumunda Pamukkale ve çevresinde uygulayacağı projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pamukkale Başkan adayı Bahtiyar’ın geldiğini gören köylüler, bir anda Başkan adayının etrafını sararak adeta soru yağmuruna tuttular. 


NE SÖYLEDİYSEK YAPACAĞIZ 
Köy sakinlerinin sorularını tek tek cevaplandıran Bahtiyar,”Biz buraya propaganda çalışması yapmak için gelmemiştik. Allah bize başkanlık görevini nasip ederse Pamukkale ve çevresi için iddialı projelerimiz var. Bunları yerinde tesbit etmek amacıyla buradayız. Şundan emin olun size yapamayacağım hiçbir sözü vermeyeceğim. Ben ve ekibim hizmet etmek için yola çıktık. Ne dediysek bir bir yerine getireceğiz” dedi. 

30 Mart seçimlerinde başkanlığa seçilmesi durumunda Pamukkale Belediyesi’nin hızla yapılanmasını tamamlayacaklarını ifade eden Bahtiyar, “Bildiğiniz gibi Pamukkale yeni kurulan bir ilçemiz. Göreve geldiğimizde ilk işimiz belediyemizin yapılanmasını kısa zamanda tamamlamak olacak. Ardından Pamukkale’nin adına yakışır, daha modern, yaşanılabilir bir ilçe olması için projelerimizi bir bir devreye sokacağız. 

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN 
MHP’li Bahtiyar’ı can kulağıyla dinleyen köy sakinleri, “projelerini anlatacağım” dedin “Siz onaylarsanız olacak” dedin. Daha ne isteyelim. İlk kez biri çıkıp ta sizin dediğiniz olacak dedi. “Bizim dediğimize uyacaksınız” demedi. Allah yolunu açık etsin” dediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER