banner249

Ak Parti'de bir istifa daha

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yolsuzluk operasyonunun ardından yeni bir boyut kazanan iktidar - cemaat çekişmesi, Ak Parti Grubu'nda yeni bir istifaya daha neden oluyor. Geçen cuma günü Muhammed Çetin'in istifasının ardından bugün de öğleden sonra İzmir milletvekili İlhan İşbilen'in Ak Parti'den koptuğunu açıklaması bekleniyor.

Ak Parti'de bir istifa daha
banner240

17 Aralık operasyonunun ardından Ak Parti'de yaşanan siyasi dalgalanma sürüyor. İlk isitfa eden isimlerden biri İstanbul milletvekili Hakan Şükür olmuştu. Kütahya Milletvekili İdris Bal, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Burdur Milletvekili Hami Yıldırım da istifa etmişti.


Geçen hafta cuma günü son istifa eden isim de, İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin olmuştu. Cemaate yakın milletvekillerinin istifa için cuma gününü tercih etmeleri dikkat çekiyor. İzmir milletvekili İşbilen, bugün saat 14.30'da Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. İşbilen'in toplantıda Ak Parti'den istifasını açıklaması bekleniyor. İşbilen, Gülen cemaatinin önemli isimleri arasında yer alıyor. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER