banner249

Yeni Polo Denizli yollarında

Denizli’de 3 günde gerçekleştirdiği satış ile rekor elde eden Polo’nun yenilenen versiyonunu Denizli halkı çok sevdi.

Yeni Polo Denizli yollarında
banner240

Volkswagen’in binek araç pazarındaki lider modeli Polo yenilenen versiyonu ile tüm Türkiye ile aynı anda Denizli’de satışa sunuldu. Denizli’ye ilk partide gelen 12 yeni araç 3 günde sahiplerini buldu. 


Yeni Volkswagen Polo, sınıfındaki standart donanımlarını ve güvenliğini daha da yükselten yepyeni versiyonu ile Denizli Batı Otomotiv’de yerini aldı. Batı Otomotiv Genel Müdürü Gökhan Manisalı, ilk partide gelen yaklaşık 12 adet yeni Polo aracın daha gemiden inmeden satıldığını belirtirken, “yoğun şekilde gerçekleşen talepten dolayı çok mutluyuz. Yeni Polo’nun yüksek güvenlik donanımları , yepyeni özellikleri, benzersiz konforu ve 39 bin 500 TL’lik başlangıç fiyatları ile birleşince ortaya rakipsiz bir ürün çıktı” dedi. 

30 HAZİRAN’A KADAR ÖZEL LANSMAN FİYATLARI GEÇERLİ OLACAK Manisalı ayrıca yeni Polo’nun 39 bin 500 TL’lik yeni lansman fiyatının 30 Haziran’a kadar geçerli olacağını da hatırlatırken, tüm müşterilerimizi Yeni Polo test sürüşü ve araç tanıtımı için showroomumuza bekliyoruz dedi. 

YENİ POLO SEGMENTİNE ÜST SINIFIN STANDARTLARINI TAŞIYOR Volkswagen Binek araç, sınıfının lideri Polo’nun daha verimli motorlara ve daha dinamik sürüş özelliklerine sahip yeni neslini tanıttı. Yeni Polo standart olarak sunulan ESP, ikincil çarpışma freni, yokuş kalkış asistanı ve opsiyonel olarak sunduğu bir çok sürüş destek sistemiyle, segmentinin standartlarını yeniden belirliyor. Segmentinin çok üstündeki yüksek teknolojiyi erişilebilir kılan Yeni Polo, Mayıs ayının ikinci yarısından itibaren Türkiye’de satışa sunulmaya başladı. 

YÜZDE 20 YAKIT VERİMLİLİĞİ 
Yeni Polo tamamen yenilenmiş benzinli ve dizel motor seçenekleriyle de fark yaratıyor. Tümü, EU6 emisyon standartlarına uyumlu motorlara sahip Yeni Polo’da, Comfortline donanımı ile birlikte BlueMotion Technology standart olarak sunuluyor. 

BlueMotion Technology çatısı altında toplanan Standart/Stop ve fren enerjisi geri kazanımı gibi sistemlerinde bulunduğu modellerde, bir önceki jenerasyona göre yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Türkiye’de ilk etapta, 2’si BlueMotion Teknolojisine sahip 2 benzinli ve 2 dizel olmak üzere 4 farklı motor seçeneği ile satışa sunuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER