banner249

Düğün yemeği 150 kişiyi zehirledi

Manisa’nın Kırkağaç İlçesi’nde 150 kişi yedikleri düğün yemeği nedeniyle zehirlendi.

Düğün yemeği 150 kişiyi zehirledi
banner240

Manisa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 150 kişinin düğün yemeğinden zehirlenme şüphesiyle çevre ilçelere ve hastanelerde tedavi altına alındığını yazdı. Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kırkağaç’ın Karakurt Mahallesi'nde düğün yemeğinden kaynaklanmış olabileceği düşünülen toplu gıda zehirlenmesi yaşanmıştır. Saat 19.42’den itibaren 150 kişi zehirlenme şüphesiyle Kırkağaç, Soma ve Akhisar Devlet Hastanelerinde tedavi altına alınmıştır. 


Kırkağaç Devlet Hastanesinde 75 kişi, Akhisar Devlet Hastanesinde 47 kişi, Soma Devlet Hastanesinde 27 kişi ve Akhisar’da özel bir hastanede bir kişi tedaviye alınmıştır. Gerekli sağlık tedbirleri alınmış, hastaneye zehirlenme şüphesiyle başvuran vatandaşlarımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. 

Olaydan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Zehirlenme nedeni hakkında Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü uzmanlarından oluşan bir ekip çalışmalara başlamıştır. Çalışmanın 10 Haziran 2014 Salı günü sonuçlanması beklenmektedir. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER