banner249

Bahçeşehir ‘Başka dünya yok’ dedi

Denizli Bahçeşehir Koleji sergiledikleri ‘Başka Dünya Yok’ temalı yıl sonu gösterisi velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Bahçeşehir ‘Başka dünya yok’ dedi
banner240

Ana sınıf öğretmeni Duygu Aydın’ın konuşmasıyla başlayan gece minik öğrencilerin dans gösterisi ile devam etti. Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan koro ile sahnede göz dolduran minikler salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı. 


Ana sınıfı öğretmenleri Duygu Aydın ve Zerrin İsen’in hazırladığı ‘Küçük Deniz Canlıları ve Kirliliğe Son’ isimli Türkçe drama hem güldüren hem de düşündüren öğrenciler, İngilizce öğretmenleri Vahide Yerlikaya, Ziynet Yüncü ve Nadia Yılmaz’ın hazırladığı ‘Sightseeing’in Turkey ve When I Grow Up’ isimli İngilizce drama bir yılın kazanımlarını sergileyerek ,performansları ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. 

Gecenin sonunda konuşma yapan okul müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, ‘Bu yıl anasınıfımızdan ilk mezunlarımızı veriyoruz. Onlar bizim kurucu öğrencilerimiz ve bizler için çok kıymetliler Onlarla ve emeği geçen öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz’ diyerek teşekkürlerini dile getirdi. Gece tüm öğrencilerin Bahçeşehir Koleji marşını söylemesi ile son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER